aktuelno
  ZVIJEZDE Mercedes-Benza, novi CLS i X-Klasa predstavljeni u Podgorici (VIDEO)
  Auto-Moto

  ZVIJEZDE Mercedes-Benza, novi CLS i X-Klasa predstavljeni u Podgorici (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Nakon nedavnog veoma uspješnog nastupa na sajmu u Ženevi gdje je prezentovala brojne novitete, kompanija Mercedes Benz je u Podgorici crnogorskoj javnosti predstavila par modela, koji su izazvali veliku pažnju-novi CLS i X-Klasu.

  • icon
  • icon PrintScreen
  • icon
  • icon

  Kada govorimo o prestižnim događajima koji se ne smiju propustiti, onda znate da je to u autoindustriji promocija koju organizuje Mercedes-Benz. Autorizovani prodavac Mercedes-Benz vozila u Crnoj Gori, kompanija Ljetopis Automotive, organizovala je specijalno veče u Verde Complexu posvećeno novim zvijezdama u portfoliju, modelima CLS i potpuno novoj X-Klasi.

  mec 2

  Autor: PrintScreen

  CLS je začetnik klase kupe vozila sa četvoro vrata, a atraktivni model za 2018-tu, kao i prethodnici, redefiniše standarde u segmentu i sa enterijerom vrhunskog kvaliteta ispunjava najviše Mercedes-Benz standarde.

  mec

  Autor: PrintScreen

  Od 2003.godine CLS je poznat po jedinstvenoj liniji, koja ga odvaja od ostalih Mercedes-Benz modela i uvijek se isticao posebnim i eksterijerom i enterijerom, koji je zadržao i ove godine. To je zapravo coupe sa četvoro vrata, ali i automobil kojeg objedinjene sve osobine čine udobnom i luksuznom limuzinom - kazala je marketing menadžerka Ljetopis Automotive, Silvija Daković.

  Koeficijent otpora vazduha od samo 0,26 je pozitivan dokaz izvanredne aerodinamike novog CLS-a koji se po svim tehničkim, ali i dizajnerskim karakteristikama idealno uklapa u porodicu Mercedes-Benz coupe modela.

  mec 6

  Autor: PrintScreen

  Naravno, u posljednjih par godina, što se tiče eksterijera i linije, može se reći da je Mercedes-Benz postao lider. Kao što se u svijetu Mercedes-Benz ističe u odnosu na ostale proizvođače, trudimo se da brend kao takav predstavimo i u Crnoj Gori - naglasila je Daković.

  Lansiranjem X klase mercedes Benz je zaokružio ponudu vozila, pa se tako u bogatoj paleti ovog brenda sada mogu pronaći vozila za sve namjene, koja će zadovoljiti probirljivo tržište zainteresovano za visoku klasu. X-Klasa pomjera granice postavljene pred klasični pick-up. Ona upotpunjuje cijenjene osobine pick-up-a srednje veličine sa tipičnim Mercedes-Benz karakteristikama dinamičnosti u vožnji, komforom, dizajnom, bezbijednošću, mogućnostima konekcije sa internetom i velikim opcijama individualizacije.

  mec 3

  Autor: PrintScreen

  Ono što X-klasu čini posebnom jeste, prije svega neodoljivi dizajn, to što je pick-up, a opet robustan off-road, koji svakako može poslužiti i za gradsku vožnju i za terensku vožnju. Možemo ga okarakterisati kao vozilo koje je potrebno za službene potrebe, ali isto tako biti i porodično vozilo - istakla je Daković.
  mec 4

  Autor: PrintScreen

  Iz kompanije Ljetopis Automotive su kazali da je ovo bila samo najava još jedne uspješne godine za Mercedes Benz, te da iznenađenjima nije kraj.

  Svi ljubitelji ovog brenda već krajem aprila mogu da očekuju predstavljanje i nove A Klase koja će, kako ističu biti dosta slična CLS-u. To je jedan veoma lijep automobil ukomponovan

  u malo gradsko vozilo - otkrila je Daković.