aktuelno
  Ako volite da čitate vesti na vašem Android telefonu - onda su ovih 5 aplikacija baš za vas
  Auto&Tech

  Ako volite da čitate vesti na vašem Android telefonu - onda su ovih 5 aplikacija baš za vas

  • icon
  • icon

  Više nam ne treba TV, a ni novine da bismo pratili vesti – sve što nam treba je telefon i određene aplikacije.

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Postoji na tone sajtova za čitanje vesti, ali neki odskaču od ostalih kada je ponuda u pitanju. Brzina razmena informacija je ključ po kome korisnici i biraju aplikaciju koju će da koriste za čitanje vesti. Ovo su 5 aplikacija koje su najbolje za android telefone i sve su besplatne.

  Flippboard

  Radi slično Feedly-u, a možete da odredite iz kojih kategorija vesti želite da čitate i da vam stižu obaveštenja o novim vestima. Karakterišu ga animacije, veće slike i osećaj koji kod korisnika stvara kao da čita neki magazin, piše androidauthority.com.

  Inoreader

  Možete da organizujete vesti koje želite da vam stižu kao obaveštenja da ima nešto novo u obeleženim kategorijama. Potpuno je besplatna.

  Reddit

  Neke od najnovijih vesti i trendove možete naći na Reddit-u. Možete da se dopisujete sa drugim korisnicima i učestvujete u diskusijama. Svašta nešto tu možete pročitati kao nečije iskustvo.

  Pixabay.com

  Autor: Pixabay.com

  Twitter

  Još jedna besplatna aplikacija koja može da vam pomogne da budete u toku sa zbivanjima. Poznata je po haštagovima, trendi novostima i jako je prosto pratiti izvore informacija. Velika zajednica podrazumeva da ćete ovde možda naići na neke manje prijatne ljude i komentare.

  Pocket

  Jedna od najneobičnijih i najoriginalnijih aplikacija koja se godišnje plaća 45 dolara ili mesečno za nju morate da izdvojite 4.99 dolara. Kada pronađete nešto na Facebook-u ili Twitter-u možete da sačuvate to u Pocket-u i da pristupite ovom sadržaju kasnije. Može da se koristi i na PC-u.