aktuelno
  BARANKA UHAPŠENA zbog sumnje da je usmrtila šestomjesečnu bebu
  Crna hronika

  BARANKA UHAPŠENA zbog sumnje da je usmrtila šestomjesečnu bebu

  • icon
  • icon

  Baranka M.Š. uhapšena je zbog sumnje da je usmrtila šestomjesečno muško dijete, potvrdila je za Pink M portparolka Uprave policije Tamara Pavićević.

  • icon
  • icon Autor: PrintScreen
  • icon
  • icon

  Slučaj je rasvijetljen u kratkom roku. Beživotno tijelo djeteta dovezeno je sinoć u Službu hitne medicinske pomoći.

  Policijski službenici su sinoć obaviješteni da je je u Službu HMP dovezeno dijete bez znakova života. Službenici policije su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo - saopšteno nam je iz UP.

  Nakon izvršene obdukcije, u policijskim prostorijama su uzete izjave od roditelje preminulog djeteta.

  Izvršena je kriminalistička obrada nakon koje je danas oko 18,00 časova slobode lišena majka djeteta M.Š.Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo - zaključeno je u saopštenju dostavljenom našem portalu.