aktuelno
  ANASTASIJA LAŠMANOVA izbodena nožem? (FOTO)
  Crna hronika

  ANASTASIJA LAŠMANOVA izbodena nožem? (FOTO)

  • icon
  • icon

  U Kotoru, u stanu u kojem je boravila, nađeno je beživotno tijelo ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove, saznaje Pink M iz policije.

  • icon
  • icon Fos/Ilustracija
  • icon
  • icon

  Sve ukazuje da je Lašmanova ubijena nožem. Da je došlo do surovog zločina inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavijestila da sumnja da joj se nešto dogodilo. Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala.

  Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na tijelu je imala više ubodnih rana. Po stanu su bili tragovi krvi.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Kako pišu mediji, riječ je o direktorici kompanije ,,Sea trade“, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel „Mimoza“ i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks „Perla“. Lašmanova je vlasnica salona ljepote „Femme fatale“. U našu zemlju došla je prije nekoliko godina i radila je kao konobarica.

  Prema saznanjima portala Standard ona je prekjuče viđena u Podgorici, zatim na Cetinju i Kotoru.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Zadorin je Tivtu u Krtolima izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Po nalogu Višeg državnog tužilaštva sinoć je obavljen uviđaj. Uprava policije sinoć se oglasila saopštenjem da je u naselju Dobrota pronađeno tijelo ukrajisnke državljanke.

  Paralelno sa uviđajem, inspektori su ušli u provjeru svih njenih kontakata, susreta, poslova... Lašmanova je navodno izbodena, zasad, nepoznatim sječivom. U istrazi bi moglo da pomogne to što se na zgradi nalazi nadzorna kamera.