aktuelno
  MONSTRUOZAN ZLOČIN U BARU: Majka osumnjičena za ubistvo šestomjesečne bebe
  Crna hronika

  MONSTRUOZAN ZLOČIN U BARU: Majka osumnjičena za ubistvo šestomjesečne bebe

  • icon
  • icon

  Mirjana Škrijelj (29) iz Bara uhapšena je juče zbog sumnje da je ugušila svoju šestomjesečnu bebu, a onda pokušala da prikrije zločin.

  • icon
  • icon Autor: Ilustracija
  • icon
  • icon

  Gnusan zločin nad šestomjesečnom bebom istražitelji su otkrili nakon obdukcionog nalaza i tragova koje su pronašli u kući Škrijelj. Baranka nije ni suzu pustila dok je barskoj policiji pričala kako je mušemom juče udavila svog šestomjesečnog sina, saznaje portal Standard.

  S obzirom na to da je samo ona juče prilazila djetetu, bila je prvoosumnjičena.

  baranka

  Autor: Standard

  Isprva je tvrdila da ona nije ubila sina, zatim je poligrafski testirana i pala je. S obzirom na to da polifraf nije dokaz na sudu, njeno ispitivanje je nastavljeno u barskom Centru bezbjednosti.

  Na kraju je, kako piše Satndard, priznala ubistvo bebe.

  Kako pišu današnji mediji, u porodici su, navodno, bili poremećeni odnosi između supružnika, ali će se dodatnim vještačenjima utvrditi psihičko stanje majke u vrijeme ubistva. Tijelo je pronašao otac u krevecu.

  Beba je, navodno, bila zamotana u mušemi i nije davala znakove života. Otac je odnio dijete u Hitnu pomoć, gdje su ljekari konstatovali smrt. O svemu tome ljekari su obavijestili policiju i tužilaštvo, a zatim je obavljena obdukcija. Nalaz je pokazao da je beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Škrijelj nije prošla. Kako je saopštila Uprava policije, nakon izvršene obdukcije, u policijskim prostorijama uzete su izjave od roditelja.

  Izvršena je kriminalistička obrada nakon koje je, danas oko 18 časova, slobode lišena majka djeteta M.Š. - navodi se u saopštenju policije.

  Oni dodaju da su policijski službenici preksinoć obaviješteni da je u Službu Hitne medicinske pomoći dovezeno dijete bez znakova života. Policajci su obavili uviđaj po odobrenju tužioca, izuzeli tragove i poslali ih na vještačenje u Forenzički centar.

  Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo - ističe se u saopštenju.

  Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.

  http://pinkm.me/crna-hronika/40582/baranka-uhapsena-zbog-sumnje-da-je-usmrtila-sestomjesecnu-bebubaranka uhapšena

  Autor: Prt ScR