aktuelno
  KOMŠIJE MIRJANE ŠKRIJELJ KOJA JE UBILA BEBU OD ŠEST MJESECI: Slutili smo da će se desiti nešto loše (FOTO VIDEO)
  Crna hronika

  KOMŠIJE MIRJANE ŠKRIJELJ KOJA JE UBILA BEBU OD ŠEST MJESECI: Slutili smo da će se desiti nešto loše (FOTO VIDEO)

  • icon
  • icon

  Ubistvo šestomjesečne bebe, za koje se sumnjiči Baranka Mirjana Škrijelj, potreselo je članove porodice, komšije i ali i širu javnost.

  • icon
  • icon PinkM
  • icon
  • icon

  Dok se o motivima zločina spekuliše, stric osumnjičene Mirjane Škrijelj, Slobodan Došljak za Pink M kaže, da ja zetečen, da je za tragičnu vijest saznao preko medija, te da ništa nije ukazivalo na ovakav ishod. O teškom životnom putu osumnjičene Škrijelj, za našu TV, pričaju i prve komšije.

  Ja sam bio tu ili bilo je normalno, šta je nju natjeralo da to uradi, njihov konflikt ili nešto drugo to ne znam - kazao je stric osumnjičene.

  Dvadesetdevetogodišnja Mirjana Došljak Škrijelj iz Bara priznala je da je zadavila šestomjesečnog sina.

  Dijete je sahranjeno juče, obaviješten sam kasno u 21h i prije sam vidio na TV nego što mi je iko objasnio. To je bilo jako izneneđenje - kazao je Došljak.
  p

  Autor: PinkM

  Dobro je, sve je u najboljem redu,posljednje su riječi koje je Škrijelj razmijenila sa stricem.

  Kada sam dolazio ovdje pitao sam svaki put, kako je, dobro je, nema problema, beba je baš lijepo izgledala. Šta je ona to uradila ostaje da se vidi - kazao je on.

  Beba je, navodno, bila zamotana u mušemi i nije davala znakove života. Otac je odnio dijete u Hitnu pomoć, gdje su ljekari konstatovali smrt. O svemu tome ljekari su obavijestili policiju i tužilaštvo, a zatim je obavljena obdukcija. Nalaz je pokazao da je beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Škrijelj nije prošla.

  Kako je saopštila Uprava policije, nakon izvršene obdukcije, u policijskim prostorijama uzete su izjave od roditelja.

  Prve komšije porodice Škrijelj i dalje su u nevjerici. Za našu TV kažu da je Mirjna živjela sa bratom, da su imali teško djetinjstvo, da su jedva sastavljali kraj sa krajem, te da su bez roditelja ostali još kao djeca.

  Bili su jako povučeni ljudi,vjerovatno su neki problem imali u sebi, da nijesu ni sa kim komunicirali - kazao je Miloš Pejanović, komšija.
  p

  Autor: PinkM

   

  Ostali su prije 10 godina bez oba roditelja. Ta Mira ona se borila, snalazila se. Radila je u sezoni mjesec, dva ali nije moglo od toga da se živi godinu dana - ističe komšija.

  Teška životna priča Mirjane Škrijelj, bila je još teža, nakon što je sklopila brak, prema riječima susjeda.

  Onda to dijete, ostavljali su ga samoga. Možda ga je brat pazio. Vjerovatno su se borili za egzistenciju. Muž joj nije imao zaposlenje. Radi dan dva, pa onda deset ne radi - kazao je Miloš.

  Mirjanu Škrijelj, po proceduri uz krivičnu prijavu privode tužiocu zbog sumnje da je počinila krivično djelo “teško ubistvo”.

  Mene kao komšiju koji sam sve to gledao ni malo ne čudi. Ja nijsam mogao predvijeti, konkretno ovo što se desilo, ali sam predviđao da će se desiti nešto naopakao - kazao je komšija.
  http://pinkm.me/crna-hronika/40618/monstruozan-zlocin-u-baru-majka-osumnjicena-za-ubistvo-sestomjesecne-bebep

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/crna-hronika/40582/baranka-uhapsena-zbog-sumnje-da-je-usmrtila-sestomjesecnu-bebubaranka uhapšena

  Autor: Prt ScR