aktuelno
  UBISTVO UKRAJINKE-Tužilaštvo za Pink M: Još se ne zna motiv, ubica u bjekstvu (FOTO)
  Crna hronika

  UBISTVO UKRAJINKE-Tužilaštvo za Pink M: Još se ne zna motiv, ubica u bjekstvu (FOTO)

  • icon
  • icon

  Policija traga za osobom za koju se sumnja da je ubila Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu.

  • icon
  • icon Facebook
  • icon
  • icon

  Nadležni državni organi rade na identifikaciji osobe koja je preksinoć usmrtila Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu u njenom stanu u Dobroti, saopšteno je Pink M televiziji iz Višeg državnog tužilaštva. Iako se u medijima spekuliše da je riječ o zločinu iz strasti viši državni tužilac Željko Tomković kazao nam je da motiv ubistva nije poznat.

   Preduzimaju se mjere u cilju identifikacije izvršioca krivičnog djela. Izviđaj je u toku. U saradnji sa policijom radimo na pribavljanju listinga poziva i kontakata. Motiv ubistva još nije poznat - ističe Tomković.

  Na osnovu svih prikupljenih dokaza utvrđeno je da se radi o osobi sa kojom je Lašmanova bila u emotivnoj vezi.

  Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gdje je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem. Do zaključenja lista osumnjičeni za ovaj zločin nije uhapšen. U okviru istrage ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove, čije je tijelo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Pobjedi je saopšteno da je otac osumnjičenog visoki policijski službenik. Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila posljednjih mjeseci.

  Lašmanova je izbodena nožem u stanu gdje je pronađena mrtva.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Uviđaj je trajao do kasno u noć, a policija je nakon dojave o smrti Lašmanove blokirala sve izlaze iz grada i pojačala kontrolu. Da je došlo do surovog zločina, inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavijestila da sumnja da joj se nešto dogodilo. Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na tijelu je imala više ubodnih rana.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Po stanu su bili tragovi krvi.

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  lašmanova istraga

  Autor: Standard

  Lašmanova u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine miliona eura. Riječ je o direktorici kompanije ,,Sea trejd“, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel „Mimoza“ i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks „Perla“. Lašmanova je vlasnica salona ljepote „Femme fatale“ koji se nalazi u hotelu ,,Tre kane“ u Budvi. .

  http://pinkm.me/vijesti/40601/anastasija-la%C5%A1manova-izbodena-no%C5%BEem?-(foto)