aktuelno
  UBIJEN MIODRAG KRUŠČIĆ. POLICIJA TRAGA ZA UBICOM! (FOTO+VIDEO)
  Crna hronika

  UBIJEN MIODRAG KRUŠČIĆ. POLICIJA TRAGA ZA UBICOM! (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Nepoznata osoba u podgoričkom naselju Stari aerodrom, u bašti lokala "Palata", nešto poslije 18 časova pucala je na Miodraga Kruščića, vlasnika diskoteke Beagle. Kako je potvrđeno Pink M-u iz KCCG, Kruščić je podlegao povredama.

  • icon
  • icon Arhiva
  • icon
  • icon

  Prema saznanjima Pink M-a u Kruščića je navodno ispaljeno devet metaka.

  Pacijent doveden kolima hitne pomoći, zbog višestrukih povreda nansenih vatrenih oružjem, u stanju bez svijesti, reanimniran, i pored svih primjenjinih mjera napredne reanimacije on je ubrzo preminuo i podlegao povredama - kazao je Nemanja Vuković iz Urgentnog centra za Pink M.

  Policija je obavila uviđaj.

  gfd

  Autor: PINK M

   

  GH

  Autor: PINK M

  GF

  Autor: PinkM

  POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA UBICOM MIODRAGA KRUŠČIĆA

  Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja u kojem je danas lišen života  Kruščić.

  Za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji radi, je danas oko 18,45 časova u naselju Stari aerodrom u Podgorici, u bašti restorana „Palata“, ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu M.K. od kojih je ovo lice zadobilo povrede. Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i preduzeli druge službene mjere i radnje. Povrijeđeni M.K. je transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra gdje je preminuo. O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo kao i na potpunom rasvjetljavanju događaja - saopštili su iz policije.
  DG

  Autor: PinkM

  Prema nezvaničnim saznanjima, potražuje se Golf iz koga se sumnja da je pucano.

  TRAŽIO PROCJENU BEZBJEDNOSTI POČETKOM GODINE

  Vlasnik podgoričke diskoteke Bigl, Miodrag Migi Kruščić, koji je ubijen danas u Podgorici, nije se osjećao sigurnim. Zbog toga je početkom prošle godine od policije tražio da se izjasni da li mu je ugrožena bezbjednost zbog pisanja medija i njegovog povezivanja sa bezbjednosno interesantnim licima Stevanom Stamatovićem, Milićem-Minjom Šakovićem i Jovicom Vukotićem.

  Naime, Kruščić se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u “Urban bistrou 21”, gdje su službenici u uniformi i civilu priveli bezbjednosno interesantne osobe – Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.

  Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplijenjene sa stola za kojim je sjedio, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića, piše CDM.

  Ubrzo nakon toga, Krušić traži od policije da utvrdi da li je siguran. On se nije osjećao bezbjednim zbog, kako je tada tvrdio, toga što su mu mediji crtali metu povezujući ga sa pripadnicima takozvanog škaljarskog kriminalnog klana.

  Zato je od Uprave policije i Tužilaštva tada tražio da prvo utvrde da li je pripadnik kriminalnog miljea sa kojim se dovodi u vezu, te da ukoliko jeste snosi odgovornost. Navodno, kako je naveo, ukoliko nije, izrazio je očekivanje da su mu bezbjednosna procjena i pojačana policijska pažnja neophodne.

  Ubrzo nakon toga službenici Uprave policije napravili su procjenu bezbjednosti Kruščića i utvrdili da rizik po njegovu sigurnost nosi isključivo druženje sa pripadnicima iz kriminalnog miljea, odnosno iz takozvanog škaljarskog klana.

  Prema nezvaničnim informacijama, ova procjena Kruščiću je usmeno saopštena i skrenuta mu je pažnja da povede računa o svom kretanju, druženju i poslovima sa pripadnicima ove kriminalne grupacije, koji važe za neformalne suvlasnike popularne diskoteke.

  O datom mišljenju, policija je zvanično konsultovala i Agenciju za nacionalnu bezbjednost.

  Kruščić je prije dvije godine otvorio diskoteku “Beagle” u koju je uloženo nekoliko stotina hiljada eura, tvrdeći da uložena sredstva potiču od kreditnih zaduženja. Diskoteka “Beagle” posluje u okviru firme “Vilma i Beti”, čiji je osnivač  Nikola Nenezić, a izvršni direktor Kruščić.

  IZVINJENJE

  Pink M se izvinjava zbog nenamjerne greške nastale prilikom prenošenja informacije od drugih istraživačkih medija, te je kao osnivača firme  "Vilma i Beti" greškom potpisao Bojana Lakovića. Uvidom u podatke dostupne na sajtu CRPS-a, utvrdili smo da je osnivač firme Nikola Nenezić.

  Kruščić je ranije bio vlasnik podgoričkih klubova Puba 111, City Halla, City Becksa, Marketa i Dr Brajera.

  MIGIJEVI MAJKA I BRAT KRENULI KA URGENTNOM CENTRU I DOŽIVJELI UDES: Auto od siline udara otkinuo semafor

  U ulici Ivana Milutinovića u Podgorici danas oko 19 sati došlo je do sabraćajne nezgode kada su se, iz sada neutvrđenih razloga, sudarila dva automobila. Kako saznaje Standard, u jednom od automobila marke "Pasat", nalazili su se majka i brat Miodraga Migija Kruščića koji je danas ubijen na Starom aerodromu.

  Kako saznaje Standard, oni su nakon što su čuli vijest o pucnjavi, krenuli ka Urgentnom centru KBC-a.

  DS

  Autor: Standard

  Od siline udara automobil marke Pasat se odbio, otkinuo semafor i udario u bilbord koji je bio postavljen na ostrvu.

  Policija je obavila uviđaj, a prema prvim nezvaničnim informacijama nema teže povrijeđenih.

   

  Podsjetimo, nakon niza lažnih dojava o bombi u klubu Beagle, ispred diskoteke se prije dva mjeseca dogodila ekspozija, u kojoj, na sreću, nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta.

  Bigl

  Autor: Standard

  Opširnije na sledećem linku:

  http://pinkm.me/hronika/27866/eksplozija-kod-bigla-fotovideobeagle

  Autor: Prt ScR