aktuelno
  EKSKLUZIVNO: Fotografije bjekstva ubice Migija Kruščića - čekao ga pomagač (FOTO)
  Crna hronika

  EKSKLUZIVNO: Fotografije bjekstva ubice Migija Kruščića - čekao ga pomagač (FOTO)

  • icon
  • icon

  Ubica Miodraga Migija Kruščića se nakon paljbe uputio ka dvorišnoj strani zgrade u kojoj se nalazi lokal "Palata" na Starom aerodromu. Njega je, kako FOS saznaje, čekao pomagač koji je obavljao ulogu vozača, a ubica je sjeo na zadnje sjedište nakon čega su se uputili ka Ćemovskom polju gdje su zapalili auto.

  • icon
  • icon FOS
  • icon
  • icon

  FOS je danas pisao da su koristili ukradeni automobil marke "golf VI" registarskih oznaka KL AE 996. Kako taj portal saznaje, vozilo je ukradeno prošle godine u Kolašinu i tablice koje su se nalazile na "golfu" zapravo pripadaju jednom "bmw" vozilu. Ubica je imao silikonsku masku, pa su ga očevici okarakterisali kao ćelavog.

  Iako je vozilo skroz uništeno, pronađeni su tragovi ostaci pištolja koji će se vještačiti i biće od velikog značaja za dalju istragu. Kruščićevo tijelo je poslato na obdukciju.

  gfgfd

  Ubicu čekao pomagač koji je obavljao ulogu vozača (Autor: FOS)

  Policija je nakon ubistva kontrolisala više bezbjednosno interesantnih osoba, a izvršeno je nekoliko pretresa pripadnika takozvanog kavačkog klana. Kako je FOS već pisao saslušana je i novinarka ND "Vijesti" Jelena Jovanović koja je sa Kruščićem bila u društvu u trenutku likvidacije i ispričala je šta zna o ovom događaju. Njena saznanja biće od pomoći daljoj istrazi.

  migi

  Kruščićevo tijelo poslato na obdukciju (Autor: Arhiva)

  Iz policije u cilju zaštite istrage nisu mogli da nam daju više podataka, a ono što nam je rečeno je da se provjeravaju svi kontakti Kruščića, ljudi sa kojima se viđao i sa kojima je eventualno bio u sukobu.

  sdf

  Ubica imao pomagača (Autor: FOS)

  Podsjećamo da je Kruščić krajem januara prošle godine zatražio od podgoričkog Centra bezbjednosti da se izjasni da li je ugrožen zbog pisanja medija i njegovog povezivanja sa bezbjednosno interesantnim licima Stevanom Stamatovićem, Milićem-Minjom Šakovićem i Jovicom Vukotićem.

  gfd

  Kruščić je ubijen na Starom aerodromu  (Autor: PINK M)

  GH

  Autor: PINK M

  GF

  Autor: PinkM

  U zahtjevu je naveo da traži od Uprave policije i Tužilaštva da prvo utvrde da li je pripadnik kriminalnog miljea sa kojim se dovodi u vezu, te da ukoliko jeste snosi odgovornost. Istražni organi nikada zvanično Kruščića nisu označili kao pripadnika bilo kog klana.

   

  http://pinkm.me/crna-hronika/42826/ubijen-miodrag-kruscic---trazio-procjenu-bezbjednosti.-nastavljen-obracun-klanova-fotovideosda

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/42934/kru%C5%A1%C4%8Di%C4%87-poku%C5%A1ao-da-pobjegne-ubica-ga-%22ovjerio%22-novinarka-zalegla-ispod-stolap

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/42897/saslu%C5%A1ane-brojne-bezbjednosno-interesantne-osobe-zbog-ubistva-kru%C5%A1%C4%8Di%C4%87ap

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/hronika/27866/eksplozija-kod-bigla-fotovideobeagle

  Autor: Prt ScR