aktuelno
  MIODRAG KRUŠČIĆ UBIJEN IZ "GLOKA": Ubica izašao iz "Golfa" kolašinskih registracija
  Crna hronika

  MIODRAG KRUŠČIĆ UBIJEN IZ "GLOKA": Ubica izašao iz "Golfa" kolašinskih registracija

  • icon
  • icon

  Miodrag Migi Kruščić (49) iz Podgorice ubijen je iz „gloka“ – saopšteno je Pobjedi iz izvora bliskih istrazi.

  • icon
  • icon Autor: Facebook
  • icon
  • icon

  Pronađene su čaure od ovog pištolja, koje su poslate na vještačenje, ali se analizom ne očekuju značajni pomaci u istrazi. Istražitelji su do ove informacije došli analizom tragova koji su pronađeni na dvije lokacije – Starom aerodromu, gdje je stradao Kruščić, i na Ćemovskom polju, gdje su ubice zapalile automobil u kojem je pronađen i dio „gloka“.

  gfgfd

  Ubicu čekao pomagač koji je obavljao ulogu vozača (Autor: FOS)

  Prema saznanjima Pobjede, ubica je bio u crnoj trenerci, crnim patikama, imao je rukavice, a na glavi kapuljaču od trenerke i silikonsku masku na licu. Treći dan od ubistva istražitelji nemaju trag koji bi ih doveo do identiteta likvidatora.

  sdf

  Ubica imao pomagača, što dokazuje i ova fotografija (Autor: FOS)

  Pregledom video-snimka sa nadzornih kamera, kao i iskazom svjedoka ubistva – novinarke Vijesti Jelene Jovanović, utvrđeno je da su u zločinu učestvovale najmanje dvije osobe. Direktni egzekutor izašao je iz crnog „golfa 6“, kolašinskih registarskih oznaka, prišao stolu gdje su sjedjeli Kruščić i Jovanović i pucao mu u leđa.

  migi

  Kruščićevo tijelo poslato na obdukciju (Autor: Arhiva)

  Utvrđeno je da su „golf 6“ i tablice vozila koji su koristile ubice ukradene u Kolašinu, što upućuje da se radi o brižljivo isplaniranom zločinu, iza kojeg stoji organizovana kriminalna grupa. Kruščić je ubijen ubrzo nakon što se sastao sa novinarkom Jovanović u bašti lokala „Palata“. Kako je ona ispričala inspektorima, sreli su se na njegovu inicijativu, kako bi prikupila informacije za tekst o plaži Trsteno.

  U jednom trenutku, ubica je izašao iz automobila, primakao se stolu i Kruščiću uperio pištolj u leđa i pucao. Jovanović se odmah sagnula ispod stola i izbjegla projektile. Kruščić je pokušao da pobjegne, napravio nekoliko koraka, ali mu je maskirani ubica prišao i pucao u glavu.

  gfd

  Kruščić je ubijen na Starom aerodromu  (Autor: PINK M)

  GH

  Autor: PINK M

  GF

  Autor: PinkM

  Kruščić je bio vlasnik diskoteke „Bigl“. Ranije su u njegovom vlasništvu bili ,,Pub 111“, ,,City Hall“, ,,City Becks“, ,,Market“ i ,,Dr Brajer“. Izvori iz bezbjednosnih službi tvrde da je Kruščić bio blizak „škaljarcima“ i da ga je to koštalo života.

  U istrazi ubistva saslušano je više osoba iz kavačkog i škaljarskog klana. Inspektori nemaju dilemu da je ubistvo Kruščića nastavak obračuna kriminalnih grupa.

  http://pinkm.me/vijesti/43221/ekskluzivno-fotografije-bjekstva-ubice-migija-kru%C5%A1%C4%8Di%C4%87a---%C4%8Dekao-ga-pomaga%C4%8D-(foto)uyt

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/crna-hronika/42826/ubijen-miodrag-kruscic---trazio-procjenu-bezbjednosti.-nastavljen-obracun-klanova-fotovideosda

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/42934/kru%C5%A1%C4%8Di%C4%87-poku%C5%A1ao-da-pobjegne-ubica-ga-%22ovjerio%22-novinarka-zalegla-ispod-stolap

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/vijesti/42897/saslu%C5%A1ane-brojne-bezbjednosno-interesantne-osobe-zbog-ubistva-kru%C5%A1%C4%8Di%C4%87ap

  Autor: Printscreen

  http://pinkm.me/hronika/27866/eksplozija-kod-bigla-fotovideobeagle

  Autor: Prt ScR