aktuelno
  UBISTVO KUMA LUKE BOJOVIĆA: Likvidacija djelo profesionalnih ubica, policija istražuje snimke, DNK tragove... (FOTO)
  Crna hronika

  UBISTVO KUMA LUKE BOJOVIĆA: Likvidacija djelo profesionalnih ubica, policija istražuje snimke, DNK tragove... (FOTO)

  • icon
  • icon

  Ključni detalji ubistva kuma Luke Bojovića koje se dogodilo sinoć oko 20 sati i 30 minuta u beogradskom naselju Karaburma ukazuju na to da je likvidacija djelo dobro organizovanih i iskusnih, profesionalnih ubica.

  • icon
  • icon RAS
  • icon
  • icon

  Ubice Dragoslava Miloradovića, 43-godišnjeg vlasnika autoperionice od ranije poznatog policiji po krivičnim prijavama za falsifikovanje dokumenata i nedozvoljeno nošenje oružja, postarale su se da što bolje zametnu tragove.

  Tokom ubistva i bjekstva na motoru nosili su kacige, pa iako su snimljeni sigurnosnim kamerama u okolini mjesta napada, ti snimci skoro sigurno neće moći da budu osnov za njihovu identifikaciju.

  Motor na kojem su pobjegli ka Pančevačkom mostu je dopremljen iz inostranstva i na njemu su bile ukradene tablice.

  gfdgf

  Autor: telegraf

  Motor je, kako se nezvanično saznaje, nađen zapaljen nedugo poslije ubistva. To je klasičan potpis plaćenih ubica u zemljama bivše SFRJ, kako bi se na vozilu za bjekstvo - u ranijem periodu na "borbenim audijima", a danas sve češće na motociklima i skuterima - vatrom uništili svi tragovi koji bi mogli da vode do ubica i njihovih bosova.

  Ipak, ne postoji savršeno ubistvo. Tragovi uvijek ostaju, a policija će se u istrazi fokusirati na ove ključne detalje koji bi mogli da pomognu u otkrivanju izvršilaca i naručilaca ubistva, prenose beogradski mediji.

  Prve nezvanične informacije sa mjesta ubistva ukazuju na to da su napadači pucali na Miloradovića u trenutku kada mu je zazvonio mobilni telefon. Zasad je nepoznato da li su plaćene ubice same pozvale Miloradovića kako bi mu omele pažnju, ili su samo iskoristile pogodan trenutak kad se javio na poziv neke treće, nepovezane osobe.

  gg

  Autor: telegraf

  Čaure nađene na mjestu ubistva biće analizirane na tragove ljudske DNK, kako bi se eventualno otkrilo ko je rukovao municijom korišćenom u smrtonosnoj zasjedi.

  Iako ubice neće moći da budu identifikovane na osnovu snimaka sigurnosnih kamera jer su nosile kacige, policija će ipak pomno analizirati sve video zapise sa kamera u okolini mjesta ubistva, kako bi otkrila pravac bjekstva napadača.

  http://pinkm.me/region/44508/kriminalni-obracun-na-karaburmi-ubijeni-dragoslav-miloradovic-bio-clan-bojoviceve-grupe,-dovodili-ga-u-vezu-i-sa-atentatom-na-beka-fotoF

  Autor: Printscreen