aktuelno
  BERANE: Dvogodišnju djevojčicu usmrtio viljuškar?
  Crna hronika

  BERANE: Dvogodišnju djevojčicu usmrtio viljuškar?

  • icon
  • icon

  Dvogodišnja djevojčica preminula je u petak popodne u Beranama. Ona je primljena u Urgentni centar sa povredama glave, gdje je konstatovana smrt, kazao je za TV Pink direktor beranske bolnice Budimir Dabetić. O slučaju je odmah obaviješten i dežurni tužilac koji je naložio obdukciju. Dvogodišnja djevojčica nastradala je, kako prenose mediji da je saopšteno iz policije, kada je usmrtio viljuškar.

  • icon
  • icon Ilustracija
  • icon
  • icon
  Dana , 1.6.2018. u 17.15 minuta u Urgentni centar donesno je žensko dijete staro dvije godine, bez znakova života, sa vidljivim povredama glave. Odmah po prijemu započeta je reanimicaija, ali ni nakon reanimacije dijete nije pokazivalo znake života. Konstatuje se smrt u 17.45 . O događaju je obaviještena policija i tužilaštvo i predložena je sudska medicinska obdukcija djetete...i dalje je na postupanju kod tužilaštava - istakao je naš sagovornik.

  Policija je, prema nezvaničnim informacijama, kazala da je djevojčicu usmrtio viljuškar.

  Policija je obavila uviđaj. Uzela izjave. Tijelo je poslato na obdukciju. Tužilac tek treba da se izjasni da li ima elemenata bića krivičnog djela ili je u pitanju nesrećni slučaj - dodaju iz policije.

  Prema nalazima istražitelja, utvrđeno je da se djevojčica igrala pored viljuškara koji pripada njenom ocu i stričevima, objavile su Novosti.

  U jednom momentu pod za sada nepoznatim okolnostima “viljuška” je pala sa mašine i nanijela joj smrtonosne povrede.

  Djevojčica je, kako prenose,  u petak popodne dovedena u Urgentni centar Opšte bolnice u Beranama, gdje ljekari nisu uspjeli da se izbore za njen život.