aktuelno
  NA DELIBAŠIĆA pucano iz dva oružja
  Crna hronika

  NA DELIBAŠIĆA pucano iz dva oružja

  • icon
  • icon

  Četrdesetpetogodišnji Vaso Delibašić iz Bara ubijen je, naočigled građana, juče oko 12.50 u centru grada, u Makedonskom naselju, u blizini košarkaških terena. Na njega su, dok je bio na motoru, nepoznati napadači iz vozila u pokretu ispalili više hitaca.

  • icon
  • icon jedro.me
  • icon
  • icon

  Delibašić je preminuo u barskoj bolnici ubrzo nakon što je dovezen sa teškim povredama. Uprkos naporima, ljekari nijesu uspjeli da se izbore za njegov život.

  Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, ubice su iz automatskog oružja ispalili pet hitaca u žrtvu, a nakon okončanih vještačenja biće poznato koji tip i kalibar oružja je korišćen.

  r

  Autor: Jedro.me

  Delibašića su dva hica pogodila u glavu, a tri u tijelo.

  Sat nakon zločina barski inspektori su na nepristupačnom terenu u blizini Poljoprivredne škole pronašli zapaljen “audi” koji su koristile ubice, a u vozilu su pronađena dva pištolja. Na vozilu su bile tablice ukradene prije nekoliko mjeseci u Podgorici.

  d

  Autor: Jedro.me

  Ti detalji potvrđuju tezu istražitelja da je akcija brižljivo planirana, da su direktni egzekutori imali logističare i da je bilo pripremljeno auto za bijeg.

  Preliminarni rezultati istrage ukazuju da su napadači Delibašića pratili duže vrijeme, znali njegove navike i iskoristili pogodan momenat da ga uklone.

  c

  Autor: Jedro.me

   

  Prema saznanjima Pobjede, Delibašić je, prema podacima bezbjednosnih službi, bio blizak klanu njegovog sugrađanina Alana Kožara, a koji blisko sarađuje sa škaljarskom grupom iz Kotora.

  POVEZANE VIJESTI

  http://pinkm.me/vijesti/52049/baranin-ubijen-u-pucnjavi-policija-traga-za-ubicom-(foto)G

  Autor: Printscreen