aktuelno
  PINKOVA ZVEZDICA I ZVEZDA IDU NA BEOVIZIJU: Igor Lazarević i Ivan Kurtić na korak do Evrosonga! (FOTO)
  Domaći

  PINKOVA ZVEZDICA I ZVEZDA IDU NA BEOVIZIJU: Igor Lazarević i Ivan Kurtić na korak do Evrosonga! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Jedan je prošao sa autorskom pesmom, a drugi je prvi na listi od njih 17.

  • icon
  • icon Andrej Nihil, Instagram
  • icon
  • icon

  Konkurs za Beoviziju 2018. godine, na koji se prijavilo 75 učesnika, završen je danas, a na takmičenju, koje će biti održano u drugoj polovini februara takmičiće se 17 kompozicija.

  Prvi na objavljenoj listi učesnika je pobednik prve sezone "Pinkovih zvezda", najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Ivan Kurtić.

  On će se tamo predstaviti pesmom koja nosi naziv "Ni sunca ni meseca", za koju je muziku i tekst radio Rastko Aksentijević, a aranžman pored njega i Milorad Kocić.

  NKostić

  Autor: NKostić

  Osim njega, na spisku se našao i miljenik devojčica iz "Pinkovih zvezdica", Igor Lazarević, koji će otpevati pesmu "Beži od mene", za koju je sam radio muziku i tekst, dok su mu oko aranžmana pomogli Marko Kon, koji je učestvovao pre nekoliko godina na Evroviziji, i Ivan Mirković Bambi.

  Kako su njih dvojica pokazali izuzetne vokalne sposobnosti u ovim takmičenjima, sigurno će trijumfovati i biti zapaženi i na Beoviziji, iako imaju veliku konkurenciju.

  Instagram

  Autor: Instagram

  PROČITAJTE JOŠ: I U SREĆI I U PORAZU JE UZ NJEGA: Jelena Đoković UPUTILA Novaku EMOTIVNU poruku koja će vas NAJEŽITI! (FOTO)

  Pored njih, u borbi za odlazak na Evroviziju su i Maja Nikolić, Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Boris Režak, Danijel Pavlović, Sanja Ilić i Balkanika, Srđan Marijanović, Osmi vazduh i drugari, Dušan Svilar, Saška Janković, Biber i DJ Niko Bravo, Koktel Balkan, BASS, Lana i Aldo, Sevdah bejbi i Lord.

  Pink.rs