aktuelno
  SKANDAL UŽIVO U EMISIJI: Teodorin brat pred kamerama POCEPAO ĆAZIMOVU SLIKU i poručio: Nema od njega NIŠTA! (FOTO)
  Domaći

  SKANDAL UŽIVO U EMISIJI: Teodorin brat pred kamerama POCEPAO ĆAZIMOVU SLIKU i poručio: Nema od njega NIŠTA! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Neobično popodne u domu porodice Džehverović.

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Nemanja Vujičić, reporter "Premijera - Vikend specijala" posetio je danas Savu i Seada Džehverovića, članove porodice Teodore i Gordane Džehverović, učesnica "Zadruge", u njihovom stanu u Zemunu. Međutim, pre nego što su gledaoci Televizije Pink ugledali podršku dveju zadrugarki, na ekranu se pojavio ni manje ni više nego Ćazim Osmani, biznismen za kojeg kruže priče da je uspeo da šarmira i osvoji lepu pevačicu letos u Poreču!

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  U pitanju je bila samo njegova fotografija, koju je Teodorin brat Sava odmah oteo iz ruke reportera i iscepao uživo u emisiji.

  - Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava, koji je potom odgovorio na Vujičićevu šalu vezanu za to da li poznatog biznismena Džehverovići kriju u svom stanu.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  - Što se mene tiče, možemo da idemo uživo, da isproveravamo ceo stan. Ćazima nikada nije ni bilo ovde, niti će biti. U našoj porodici postoji samo Anđelo Ranković, to je naš zet i za njih navijamo - rekao je Sava.

  Nakon što se našalio, Teodorin brat rekao je šta iskreno misli o biznismenu, za kojeg se šuška da se letos dopao Teodori.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Fin čovek, nema tu šta - lepuškast, markantan, gospodin sa manirima, uspešan... Sve najbolje mu želim. Ja ga, doduše, nisam upoznao, ali od te veze i te priče... 'Ajde, dosta je! Devet meseci pričamo o tom čoveku, devet meseci dobija reklamu preko Teodore... Ipak je Teodora zvezda i ne treba njoj jedan Ćazim - rekao je Sava i istakao da je isprva sumnjao u vezu njegove sestre i Anđela Rankovića, ali da ga sada smatra svojim zetom i da apsolutno podržava njihovu ljubav.

  Prvo oglašavanje Teodorinog oca Seada

  Sead Džehverović, otac Teodore Džehverović, po prvi put je rešio da se oglasi u emisiji "Premijera - Vikend specijal"! On se najpre osvrnuo na razne neistine koje su kružile o članovima njihove porodice.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  - Ja sam i dalje sa Gocom, DNK analizu nikada ne bih želeo da uradim, posle 21 godine... Ja znam da Teodora jeste moja, liči na mene - rekao je Sead, koji bezuslovno podržava Anđela Rankovića.

  - Super je, dečko je dobar i hvala mu što su zajedno svih tih devet meseci jedno pored drugoga. Želim im svu sreću, i kad izađu napolje da nastave tu ljubav - rekao je on i za kraj dodao da su ga najviše pogađale priče koje su kružile o Teodori i Ćazimu.

  Privatna arhiva

  Autor: Privatna arhiva

  To me je najviše pogađalo, čak noćima nisam mogao da spavam. To je čista laž, bila je tamo sa Ćazimovom devojkom, dečka je tamo našla...- objasnio je Sead.
  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Pink.rs