aktuelno
  POČELA DA URLA NA NOVINARA: Katarina Grujić poludela zbog jednog pitanja o novom dečku! (VIDEO)
  Domaći

  POČELA DA URLA NA NOVINARA: Katarina Grujić poludela zbog jednog pitanja o novom dečku! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Nije mogla da se obuzda kad je čula šta je pitaju.

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Katarina Grujić, koja je pre nekoliko nedelja raskinula sa biznismenom Kostom Obradovićem, utehu je pronašla u bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, koji je oženjen, zbog čega je, kako se pisalo, nastao pravi haos.

  Zbog toga je novinar "Premijere" odlučio da joj postavi pitanje u vezi sa ovim slučajem, ali je ona na njega reagovala veoma burno.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  - Neću da pričam o svom privatnom životu. Ja sam uvek zauzeta - htela je ona da odgovori kratko, a onda je ekslodirala kada joj ej postavljeno pitanje "da li joj smeta lepša polovina njenog partnera:

  - Nemoj da me pitaš tako bezobrazno pitanje zato što vrlo dobro znaš da to nije istina i ne razumem koja je poenta ovog uopšte pitanja. Ti pokušavaš da me ocrniš ili šta? Ja sam rekla, ja sam oštro demantovala te natpise. To možete nekog drugog da pitate, sa mnom više nećete razgovarati na tu temu - grmela je Kaća.

  👌🏼

  A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

  Kako se novinar začudio ovakvoj nejnoj reakciji, pitao ju je zašto je ljuta, a ona je nastavila još glasnije da mu odgovara.

  - Ljuta sam zato što nemaš nikakvog ponašanja prema meni niti kulture da me pitaš tako bezobrazno pitanje. Možete mene da dirate, nemojte da dirate nečiji tuđi privatni život koji nije poznata ličnost - rekla je Grujićeva.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Kako je sve to izgledalo možete pogledati u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije "Premijera" na Jutjubu.

  Autor: V. T.