aktuelno
  DOPISUJE SE SA PINKOVOM ZVEZDOM: Ceca Indiri Beriši poslala poruku zbog koje nije mogla da dođe sebi! (FOTO)
  Domaći

  DOPISUJE SE SA PINKOVOM ZVEZDOM: Ceca Indiri Beriši poslala poruku zbog koje nije mogla da dođe sebi! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Folk zvezda uvek nađe vremena da pohvali i ohrabri kolege na početku karijere.

  • icon
  • icon E-stock, Pink.rs
  • icon
  • icon

  Talentovana pevačica Indira Beriša, koja je najpre svojim vokalom oduševila Balkan u "Pinkovim zvezdicama", a potom zahvaljujući glasovima članova stručnog žirija odnela pobedu u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda", stekla je veliki broj fanova na društvenim mrežama, na kojim je prate i brojne muzičke zvezde, oduševljene njenim neospornim talentom. U redovima Indirinih pratilaca na Instagramu nalazi se i najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je do sada mnogo puta izrazila divljenje prema talentu, lepoti i vaspitanju devojke koja je osvojila Balkan, što je nije sprečilo da to učini ponovo.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Dopisivanje na društvenoj mreži Instagram ovaj put započela je Indira, koja nije odolela a da ne prokomentariše novi Cecin selfi. Nakon što joj je u komentaru ostavila emotikone srca, usledio je odgovor folk dive, koja nije štedela komplimente na račun koleginice koja je tek na samom početku karijere.

  Dušo lepa i talentovana - napisala joj je Ceca, što je sigurno bilo više nego dovoljno da joj ulepša dan i izmami osmeh.
  Instagram

  Autor: Instagram

  D. T.