aktuelno
  GLAMUR I SJAJ KAKAV NISTE VIDELI: Dragana Mirković ugostila ekipu PREMIJERA-VIKEND SPECIJALA u Beču! (VIDEO)
  Domaći

  GLAMUR I SJAJ KAKAV NISTE VIDELI: Dragana Mirković ugostila ekipu PREMIJERA-VIKEND SPECIJALA u Beču! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

  • icon
  • icon Pink.rs, Kobra
  • icon
  • icon

  Gledaoce TV Pink i ove nedelje tačno u 14 časova očekuju nove ekskluzivne priče iz života slavnih u jednoj od najgledanijih emisija "Premijera-Vikend specijal".

  U ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima, putujemo u Beč, gde je našu ekipu, na svom omiljenom mestu, ugostila jedna od najpopularnijih folk pevačica Dragana Mirković!

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Nemanja Vujičić je proveo jedno popodne sa Draganom u jednom klubu gde se okuplja bečlijska elita, a čiji je član folk zvezda, te će gledaoci videti sjaj i glamur o kom nisu ni sanjali.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Gledaoci će saznati i zbog čega je Beč ove nedelje bio epicentar srspke estrade, a ekskluzivni intervju sa Draganom videćete već ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

  Srpske zvezde nisu mirovale ni u nedelji za nama, pa će se gledaoci u najpopularnijoj emisiji o poznatima upoznati sa novim estradnim pojmom - "rat fiskalnim računim". Naime, Luka Lazukić od Nataše Bekvalac traži da mu isplati 160.000 evra na konto ulaganja u njihovu bračnu zajednicu. Lazukić je sačuvao svaki fiskalni račun iz restorana, za avio-karte, iz apartmana u Grčkoj, kafića, iz prodavnica, što mu je poslužilo da ucenjuje Natašu.

  E-Stock/Ivan Dobričić

  Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

  Pored toga, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" otkriva kako su se poznati snašli u prvom Muzeju iluzija u Srbiji.

  Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović ugostiće u studiju Acu Pejovića, koji će promovisati svoju novu pesmu "Fatalna doza", ali i kako se priprema za kumstvo na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

  Promo

  Autor: Promo

  Sapunica "Zadrugarska zlobnica" se nastavlja, a dok se rasplet i ne nazire, gledaoci će u emisiji "Premijera-Vikend specijal" saznati ko će našoj ekipi otvoriti vrata u Zrenjaninu.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 3. juna tačno u 14 časova na TV Pink!

  Autor: M. Đ.