aktuelno
  PRVO POLUFINALE PINKOVIH ZVEZDICA SE NE PROPUŠTA! Njih šesnaestoro večeras pevaju za vas, A VI ODLUČUJETE KO IDE DALJE! (VIDEO)
  Domaći

  PRVO POLUFINALE PINKOVIH ZVEZDICA SE NE PROPUŠTA! Njih šesnaestoro večeras pevaju za vas, A VI ODLUČUJETE KO IDE DALJE! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  16 veličanstvenih čeka trenutak da se pojavi na sceni!

  • icon
  • icon E-Stock/Katarina Mihajlović
  • icon
  • icon

  Četvrta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Večeras nas očekuje prvo polufinale, kada će 16 najboljih pokazati za šta su se spremali prethodnih sedam meseci.

  U odlučujućoj emisiji prošle nedelje, u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje od sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

  E-Stock/Katarina Mihajlović

  Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

  Šesnaest veličanstvenih zvezdica ovog petka nastupaće po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

  Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe.

  E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

  Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

  Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras posle 21h uživo samo na TV Pink!

  Autor: N. Vujčić