aktuelno
  Sara Simić ODUŠEVLJENA svojim plasmanom u Pinkovim zvezdicama: OVO JE MOJ VELIKI USPEH! (FOTO)
  Domaći

  Sara Simić ODUŠEVLJENA svojim plasmanom u Pinkovim zvezdicama: OVO JE MOJ VELIKI USPEH! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Ova devetogodišnja devojčica je otkrila da bi volela da snimi duet sa Ljiljanom Plavšić, drugaricom koju je upoznala u takmičenju.

  • icon
  • icon TV Pink
  • icon
  • icon

  U petak veče je održano finale najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Njih četrnaestoro je svojim talentom fasciniralo petočlani žiri, ali i milionski auditorijum. No, uprkos ovome superfinale je rezervisano za njih desetoro.

  Sara Simić, devetogodišnja devojčica iz Kraljeva je svojim slatkih glasom i harizmom zavredela da se nađe među prvih deset zvezdica i sebi obezbedi plasman u samom vrhu ovog zabavnog programa.

  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Ona nam je otkrila da je upravo momenat proglašenja njenog prolaska u super finale najlepši trenutak u takmičenju.

  Možda kada mi je Leontina rekla da sam superfinalista i to mi je bilo jako drago, a pored toga mi je drago što sam stekla nove drugare - rekla je Sara.
  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Za Saru je trema prošlost, jer odlično vlada scenom, ali ona nam je otkrila da je prvi put kada je stala na velelepnu scenu osetila neku dozu straha.

  Imala sam strah kada je bio prvi lajv jer sam znala da ne mogu ispočetka da otpevam - rekla je ona.

  Ova Pinkova zvezdica nam je priznala da o pobedi u ovom takmičenju i ne razmišlja, ali i da za jednu drugaricu navija u superfinalu.

  Ljilja je moj favorit. Nas dve se baš lepo družimo i sviđa mi se kako ona peva, a sa njom bih volela i duet da snimim, jer je ona moja najbolja drugarica - rekla je Sara.
  E-Stock/Katarina Mihajlović

  Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

  Sara kaže da, ako bi joj se ukazala prilika da prepeva neku od pesama sa kojima je nastupala, bi to sigurno bila numera "Iza osmeha" koja je ujedno i njena omiljena. A potom nam je otkrila o čemu razmišlja kada stane na velelepnu scenu.

  Ne mislim ništa, samo mislim kako ću otpevati i pojaviti se na sceni - kaže Sara.

  Kada je saznala da prolazi u superfinale, ova devetogodišnja devojčica je vrisnula od sreće, a evo šta ona kaže za svoj sjajan plasman.

  Ja sam se prijavila za ovo takmičenje da bih videla kako ovo funkcioniše, nisam uopšte očekivala da ću da prođem u superfinale i bilo mi je mnogo drago kada je Marijana rekla moje ime, a onda dodala:
  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Sada nemam nikakvu tremu jer je ovo za mene veliki uspeh i da ispadnem sada, već sam postigla veliki uspeh.

  D. B.