aktuelno
  Seka PROGOVORILA o OPERACIJI koju je imala, pa otkrila kako se sada OSEĆA! (FOTO+VIDEO)
  Domaći

  Seka PROGOVORILA o OPERACIJI koju je imala, pa otkrila kako se sada OSEĆA! (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Poslušala je preporuku lekara.

  • icon
  • icon Seka Aleksić
  • icon
  • icon

  Pop-folk pevačica Seka Aleksić je u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, što svojim fotografijama na društvenim mrežama često i pokazuje. Kao plod njihove ljubavi rodio se njihov prvenac Jakov.

  E-stock/Stefan Filipović

  Autor: E-stock/Stefan Filipović

  Nakon uspešno odrađenog koncerta u "Štark" areni, Seka se povukla u medijsku ilegalu kako bi uživala sa svoja dva voljena muškarca, sinom i suprugom, jer kako kaže, porodica ne sme da ispašta zbog posla.

  Uvek će da postoje neke stvari koje će da trpe, nešto zbog nečega, ali to je uvek zarad nečeg dobrog. Tako da ću ja uvek dopustiti da moj posao nešto trpi, ali moje dete neće nikad - rekla je pevačica i dodala da li Jakov ima afinitete ka muzici:
  Jakov više naginje ka boksu, pošto on sve živo udara... Još kad vidi na tv-u kik boks, onda pođe nogom i da udari mamu. To je toliko slatko i simpatično da vam ne mogu opisati - kaže pevačica.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Veliku pažnju javnosti izazvala je informacija da popularna pevačica boluje od opasne bolesti, ali to se po njenom izgledu ne može zaključiti. Da bi proverili koliko je ova informacija tačna, ona je za emisiju "Premijera" priznala o čemu se radil.

  To je jedna bezazlena cista, lekar me posavetovao da to odstranim i to je to. Vidim da su se ljudi zabrinuli, pa sam se ja zahvalila na društvenim mrežama, nekako osećam odgovornost kada me svi fanovi pitaju "Je l' istina, kako si?". Ja sam sjajno i to što smo odstranili je bezazleno - rekla je Seka.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Ukoliko ste propustili dešavanja sa javne scene prethodnih dana, o svemu se detaljnije možete informisati u narednom video-snimku.

  D. B.