aktuelno
  Sandra Afrika NIJE ŠTEDELA REČI, pa OVAKO UZVRATILA Šaku na PROZIVKE! (FOTO+VIDEO)
  Domaći

  Sandra Afrika NIJE ŠTEDELA REČI, pa OVAKO UZVRATILA Šaku na PROZIVKE! (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Pevačica tvrdi da sve što je radila, radila na svoju sreću i štetu.

  • icon
  • icon Pink.rs
  • icon
  • icon

  Pre nekoliko nedelja Šako Polumenta je u emisiji "Premijera" rekao da se malo medijski povukao jer je želeo da da prostora "novim estradnim zvezdama". Naime, on je svojim komentarom indirektno prozvao Sandru Afriku, a ona nije štedela reči, pa mu je u nekoliko navrata putem medija i uzvratila.

  Pink.rs, Promo/Nikola Spasić

  Autor: Pink.rs, Promo/Nikola Spasić

  Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni - MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja... Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji... Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu", izjavio je Šako nedavno u emisiji "Premijera", a njegove reči su mnogi shvatili kao direktnu prozivku na račun Sandre Afrike.

  Da podsetimo, reči zbog kojih se Afrika našla prozvanom možete poslušati u narednom video-snimku.

  Sada, kada se situacija i rat između ove dve zvezde pomalo utišao, pevačica je priznala  kako sada gleda na ove provokacije i dodala da više ne želi da pridaje značaja ovome.

  Ja sam sa svima u dobrim odnosima, nikada ni sa kim nisam bila u svađi niti nikada nisam nikoga prva prozivala. Sve što sam radila, radila sam za sebe i na svoju štetu i sreću. Ni preko čije grbače nisam ovde došla ovde gde sam - rekla je Sandra Afrika za emsiju premijera.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Ukoliko ste propustili dešavanja sa javne scene prethodnih dana, o svemu se detaljnije možete informisati u narednom video-snimku.

  Pink.rs