aktuelno
  UZBUĐEN SAM I ŽAO MI JE ŠTO SE OVO ZAVRŠILO: Dražen ČESTITAO Ljubi na POBEDI, pa PRIZNAO šta će poneti kao najveću USPOMENU iz takmičenja! (FOTO)
  Domaći

  UZBUĐEN SAM I ŽAO MI JE ŠTO SE OVO ZAVRŠILO: Dražen ČESTITAO Ljubi na POBEDI, pa PRIZNAO šta će poneti kao najveću USPOMENU iz takmičenja! (FOTO)

  • icon
  • icon

  U Pinkovim zvezdicama se i zaljubio.

  • icon
  • icon E-stock/Miloš Rafailović
  • icon
  • icon

  Najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" je pružilo svim talentovanim mališanima priliku da pokažu svoje kvalitete. Posle deset meseci velike borbe i zabave, sinoć je održano superfinale ovog muzičkog programa iz kojeg je laskavu titulu pobednika poneo Ljuba Stanković.

  Sa njim rame uz rame bio je i Dražen Baković, koji je osvojio počasno drugo mesto. Nakon proglašenja pobednika, on je čestitao Ljubi, a potom i sa ekipom portala Pink.rs podelio svoje utiske.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Presrećan sam što sam došao dovde i ušao u top dva. Uzbuđen sam jako i žao mi je što se sve ovo završilo, što nećemo pevati više zajedno. Neću izlaziti na scenu - rekao je Dražen i dodao da će mu najviše nedostajati drugari i scena, bekstejdž.

  Dražen nam je otkrio da je svaki trenutak proveden u ovom takmičenju za njega veoma dragocen, posebno što se u Pinkovim zvezdicama zaljubio, a prvi nastup će pamtiti kao najlepši momenat.

  Meni je ovde od prvog nastupa bilo sve prelepo, možda ću taj prvi krug pamtiti kao najlepšu uspomenu - rekao je Dražen.
  E-Stock/Rajko

  Autor: E-Stock/Rajko

  Iako su prethodni meseci bili pomalo iscrpljujući, ovaj talentovani dečak je sve radio sa elanom, jer kako kaže, radi ono što voli. Sada predstoji period odmora, a ovaj četrnaestogodišnji dečak nam je otkrio kako će ga provesti.

  Mislim da ću ceo dan da jedem sladolede, odmaram, pijem gazirano, hladno, da idem na more. Da radim sve ono što nisam radio tokom takmičenja - rekao je on.
  E-stock/Miloš Rafailović

  Autor: E-stock/Miloš Rafailović

  Kako su izgledali nastupi drugog superfinaliste možete se podsetiti klikom na video-snimke ispod teksta.

  D. B.