aktuelno
  ZA PETAMA ZADRUGARIMA: PAPARAZZO LOV otkriva u kakvim su sada odnosima ljubavni parovi iz najpopularnijeg rijalitija! (VIDEO)
  Domaći

  ZA PETAMA ZADRUGARIMA: PAPARAZZO LOV otkriva u kakvim su sada odnosima ljubavni parovi iz najpopularnijeg rijalitija! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Emisija „Paparazzo lov“ i ove srede od 22 časa na TV Pink!

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Nakon nekoliko specijala o učesnicima najgledanijeg rijalitija na Baklanu, u novoj epizodi emisije “Paparazzo lov“, ove srede od 22 sata na TV Pink, očekuje nas „Zadruga super-specijal“.

  Tokom devet i po meseci trajanja „Zadruge“ mnogi su se takmičari zbližili i započeli emotivne veze, pa će ovaj specijal biti posvećen samo ljubavnim parovima i njihovim odnosima nakon izlaska iz rijalitija. Pre svih, najveću pažnju javnosti izazvao je ljubavni trougao Slobodan Radanović – Luna Đogani - Kristina Kija Kockar. Njih troje su nedavno zajedno gostovali kod Ognjena Amidžića u emisiji, gledanost je bila velika, ali šta se dešavalo kada su se reflektori ugasili, saznaćete samo u emisiji „Paparazzo lov“.

  Promo

  Autor: Promo

  Otišla je ekipa ove emisije i do Nemanje Đerića Đeksona, da se uvere i prikažu gledaocima da li se on zaista posvetio vezi sa Adrijanom Radonjić, koju opisuje kao tinejdžersko zabavljanje, ili od njihove zajedničke budućnosti nema ništa.

  Promo

  Autor: Promo

  Još jedna burna veza je obeležila “Zadrugu” – nakon javnog priznanja da ih privlače osobe istog pola, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković uplovile su u mirne vode. Njihova veza još je jača po izlasku iz rijalitija, i one to ne kriju. Videćete u kakvoj situaciji su ih zatekle kamere ove emisije.

  Promo

  Autor: Promo

  Malo reči, mnogo dela – ukratko se može opisati odnos Vladana Vojnovića, poznatijeg kao Vojke Đans, prema izabranici njegovog srca, Sari Reljić. Ni oni nisu umakli oku kamere “Paparazzo lova”.

  Promo

  Autor: Promo

  Promo

  Autor: Promo

  U nastavku emisije saznajemo nove detalje burne brakorazvodne parnice koju vode pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, kao i šta se dešavalo tokom poslednjeg njihovog susreta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

  Ne propustite „Paparazzo lov“, sredom u 22 časa na TV Pink, jer u toj emisiji saznajete sve što javne ličnosti pokušavaju da sakriju.

  Autor: Pink.rs