aktuelno
  EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE PROSLAVLJENOG SPORTISTE! Autorska emisija Rade Radenović, RADA SAM, od večeras ponovo na TV Pink! (FOTO)
  Domaći

  EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE PROSLAVLJENOG SPORTISTE! Autorska emisija Rade Radenović, RADA SAM, od večeras ponovo na TV Pink! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Ne propustite emisiju "Rada sam" večeras od 23 časa.

  • icon
  • icon Promo
  • icon
  • icon

  Lice TV Pink, Radu Radenović, ove televizijske sezone gledali ste kao jednog od voditelja najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", a od večeras, svake srede uživo od 23 časa, pratićete novu sezonu njene autorske emisije "Rada sam".

  Promo

  Autor: Promo

  Ova emisija je u prošloj sezonu u sklopu "Noćnog programa" postigla veliki uspeh, zbog čega ćete od večeras ponovo gledati "Rada sam".

  Koncept emisije ostao je isti: u tri prostorije, Rada će sa svojim gostima razgovarati na različiti teme. Za šankom će se pokrenuti aktuelne teme, u dnevnoj sobi poslovne, dok je spavaća soba rezervisana za intimnija pitanja.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Prva emisija nove sezone donosi ekskluzivno gostovanje - gost će večeras biti proslavljeni fudbaler i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević.

  Beta

  Autor: Beta

  Rada će sa Savom razgovarati o fubalu, učinku naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, aktuelnim temama, ali i privatnom životu.

  Emisija će i ovog puta ići uživo svake srede od 23 časa, i biće interaktivna: gledaoci će ponovo imati priliku da uključuju i postavljaju pitanja. Moj poklon publici svake nedelje će biti gost, sa kojim će moći da pričaju - rekla je Rada.
  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Ne propustite novu sezonu emisije "Rada sam" od večeras, svake srede uživo od 23 časa samo na TV Pink!

  Autor: M. Đ.