aktuelno
  Teodora otkrila da li je pesmu posvetila bivšem, a onda ispričala ŠTA JOJ JE SLOBA U POVERENJU REKAO O LUNI! (FOTO)
  Domaći

  Teodora otkrila da li je pesmu posvetila bivšem, a onda ispričala ŠTA JOJ JE SLOBA U POVERENJU REKAO O LUNI! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Pevačica nije mogla da prećuti.

  • icon
  • icon TV Pink Printscreen
  • icon
  • icon

  Pevačica Teodora Džehverović zapalila je masu otkad je izašla iz najgledanijeg rijalitija, pa je počela da radi na svojoj pevačkoj karijeri punom parom.

  Ona je odmah snimila novu pesmu ,,Crni vitez", kao i spot, koja je na prvo slušanje postala je veliki hit. Džehverovićka je danas gostovala u emisiji ,,Premijera", a morala je da se osvrne i na njen boravak u Beloj kući.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Značila mi je podrška u smislu da me vrati u normalu. Ja sam se u jednom momentu izgubila, nisam znala ni gde ću ni šta ću. Ja sam mislila da ovde nema kraja i da nikada nećemo izaći - ispričala je Teodora svoje utiske posle napuštanja Zadruge.

  U razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, bivša zadrugarka otkrila je i šta sada misli o ljubavnom trouglu koji je svojim postupcima uzdrmao ceo region. S obzirom na to da je nedavno nastupala sa svojim kolegom Slobodanom Radanovićem, ispričala je šta joj je pevač rekao.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Ja sam želela da izađem i da vidim šta će da se desi. Unutra je teorija zavere. Sad kad sam izašla shvatila sam da im to nije trebalo. Sada nisu ni Luna ni Sloba dobri, ni Sloba ni Kija. Iskreno, ne mislim da je Kija imala neki cilj, ona je povrh svega pokazala svoje kvalitete. Vidim i da je Luna sjajno i da izlazi. Sa Slobom sam radila pre nekoliko dana. Nisam htela da ga opterećujem, pitala sam ga samo da li je okej. Rekao je da se čuje i sa Lunom i sa Kijom, ali je rekao da se neće pomiriti sa Lunom - priznala je Teodora.

  Teodora je privukla veliku pažnju javnosti kada je procurila vest o njenom bivšem dečku kome je ona navodno posvetila svoju novu pesmu. Pevačica je priznala da ju je to povredilo, pa još jednom istakla da je zaljubljena u svog sadašnjeg dečka Anđela Rankovića.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Svi su pričali da je nekom posvećeno, pogađa me to, jer sam ja srećno zaljubljena. Ja trenutno ne patim ni za kim, ja sam tu stavila tačku. Ja sam videla komentare i stavila sam tačku na sve što je bilo - rekla je Teodora.

  K.Ristić