aktuelno
  SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA DESETE SEZONE EMISIJE AMIDŽI ŠOU: Kod Ognjena dolaze Miki i Bora, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!
  Domaći

  SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA DESETE SEZONE EMISIJE AMIDŽI ŠOU: Kod Ognjena dolaze Miki i Bora, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

  • icon
  • icon

  Ne propustite poslednju emisiju desete sezone Amidži šoua.

  • icon
  • icon e-stock Ivan Dobričić/Pink.rs
  • icon
  • icon

  Emisija "Amidži šou" je i tokom ove jubilarne desete sezone bila izbor gledalaca TV Pink svakog utorka, a ove nedelje, Ognjen Amidžić zatvara sezonu na spektakularan način i sa aktuelnim gostima, kao i do sada.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović je u nedelju, na svoj rođendan, iznenadila svoju publiku i objavila album "Seven" sa devet pesama i spotom za svaku, koje je snimila u rekordnom roku sa dugogodišnjim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom.

  Promo

  Autor: Promo

  S obzirom na to da je ovaj popularni dvojac radio i Majin prethodni album "Viktorijina tajna", koji je potigao ogroman uspeh i višemilionske preglede na Jutjubu, nema sumnje da će isto biti i sa albumom "Seven".

  Printscreen Youtube

  Autor: Printscreen Youtube

  Ovo je bio dovoljan razlog da Ognjen ugosti Maju, Bubu i Džalu, koji će premijerno izvesti neke pesme sa albuma. Osim toga, pričaće i o privatnom životu, Maja će otkriti šta je sebi poželela za 31. rođendan, dok će Buba i Jala govoriti o tome što su postali trenutno najpopularniji reperii producenti u regionu, ali će sumirati i utiske sa velikog koncerta na Tašmajdanu, koji je održan 23. juna.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Osim ovoga, gledaoce očekuje još jedna premijera - bivši zadrugar Bora Santana promovisaće svoju novu pesmu koja nosi naziv "Bankrot", a u studiju će biti i Miki Đuričić, tačnije njegov alter ego, estradni menadžer Miki Kupinski.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Bora je spot snimio u Mikijevom rodnom Kupinovu, a glavnu ulogu je imala Ana Korać, takođe učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Očeku vas i jedno veliko iznenađenje, zato ne propustite fantastičan završetak desete sezone emisije "Amidži šou" u utorak 10. jula od 22:45 časova samo na TV Pink!

  Autor: M. Đ.