aktuelno
  DA LI ĆE MARKO USPETI DA IZAĐE NA KRAJ SA MILJANOM I NJENOM MAMOM? Ovi bivši zadrugari će večeras napraviti pometnju u studiju! (FOTO)
  Domaći

  DA LI ĆE MARKO USPETI DA IZAĐE NA KRAJ SA MILJANOM I NJENOM MAMOM? Ovi bivši zadrugari će večeras napraviti pometnju u studiju! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Da li će Marko i Miljana večeras zakopati ratne sekire ili će sukob kulminirati pred milionskim auditorijumom?

  • icon
  • icon e-stock J Jovanović/e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs
  • icon
  • icon

  I večeras od 22 časa na TV Pink gledaoci će imati priliku da stupe u kontakt sa popularnim učesnicima prve sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. Voditelj Ognjen Nestorović večeras će u još jednom uzbudljivom izdanju emisije ''Zadruga - Narod pita'' ugostiti troje bivših zadrugara, ali i jednu mamu.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Naime, atmosferu u studiju do usijanja će dovesti Miljana Kulić i njena mama Marija, Marko Miljković i Gordana Džehverović.

  E-Stock/Rajko Ristić

  Autor: E-Stock/Rajko Ristić

  Zadruga - RTV Pink

  Autor: Zadruga - RTV Pink

  Poznato je da Marko trenutno nije u dobrim odnosima sa Miljanom, iako su se tokom rijalitija zbližili, a nakon napuštanja Bele kuće čak zajedno izašli i u provod. Međutim, kako je Miljana istakla kada se uključila telefonski u emisiju za vreme Miljkovićevog gostovanja, ona ne želi više čak ni da ga spominje.

  Printscreen Youtube

  Autor: Printscreen Youtube

  Postavlja se pitanje da li će Marko večeras uspeti da izađe na kraj sa Miljanom i Marijom, a ostaje da vidimo i na čiju stranu će stati Gordana Džehverović, ali i da li će ''zaraćene'' strane zakopati ratne sekire i večeras studio napustiti u miru i harmoniji ili će ipak sukob kulminirati pred milionskim auditorijumom.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Ne propustite priliku da se baš vi telefonski uključite uživo u emisiju i bivše zadrugare pitate sve ono što ste želeli već duže vreme!

  Večeras u 22 časa na TV Pink ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - Narod pita''.

  Autor: M. K.