aktuelno
  SVI SU SE KAČILI NA TEODORU: Goca otkrila šta je bio PRAVI RAZLOG njenog ulaska u Zadrugu! (VIDEO)
  Domaći

  SVI SU SE KAČILI NA TEODORU: Goca otkrila šta je bio PRAVI RAZLOG njenog ulaska u Zadrugu! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Nije joj bilo lako da sve to gleda!

  • icon
  • icon TvPink Printscreen
  • icon
  • icon

  Gošća Ognjena Nestorovića u emisiji "Zadruga - Narod pita", pored ostalih, je i Goca Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović. Njih dve provele su poslednjih šest meseci zajedno u rijalitiju i svašta su prošle zajedno, a sada je "mama Goca", kako su je svi zvali, dala svoje mišljenje o svemu što se dešavalo.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Goca je priznala da joj je najviše smetalo što su se svi "kačili" na Teodoru čim uđu u velelepno zdanje nadomak Beograda.

  Meni nije bilo lako napolju. Ja sam presrećna što sam ušla unutra, iako je to bilo jako teško, zbog sina i mog muža. Meni je bilo mnogo lakše, iako sam baš radila, ali mi je bilo lakše da budem pored Teodore. Neposredno posle Nove godine ja sam dobila poziv da uđem i nisam nimalo razmišljanja, uopšte nisam mislila na sebe, samo sam želela njoj da olakšam - rekla je Goca i dodala:
  Bilo je dosta nesuglasica između njih (Anđela i Teodore), ona je imala baš puno svađa, a kako je koji je zadrugar ulazio, on se kačio za Teodoru. Ona nije shvatila igru rijalitija i sad nisu shvatili, a ja sam to shvatila sve kako ide, i novine i šta ljudi pitaju i sve. Teodora je mislila da treba tako, odmah je išla srčano i svađala se. Najviše me je pogodilo kad je napao Miljan, fizički je nasrnuo na nju i izneo toliko laži i mislim da je to doprinelo da ja uđem unutra - zaključila je Goca.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Šta je Marko Miljković dodao na Gocino izlaganje pogledajte u nastavku.

  Autor: N. Vujčić