aktuelno
  ZA NJU SE LEPE PSIHOPATE, NAIŠLA JE NA TAKVOG: Edita bez dlake na jeziku pričala o nasilju nad Bekvalčevom! (FOTO)
  Domaći

  ZA NJU SE LEPE PSIHOPATE, NAIŠLA JE NA TAKVOG: Edita bez dlake na jeziku pričala o nasilju nad Bekvalčevom! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Komentarisala i njene ćerke.

  • icon
  • icon Andrej Nihil, E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs
  • icon
  • icon

  Sledećeg petka planiran je nastavak suđenja između pevačice Nataše Bekvalac i njenog zakonitog supruga Luke Lazukića kog je optužila za fizičko nasilje nad njoj. O ovoj temi, koja je uzdrmala region, svoj stav iznele su i mnoge Natašine kolege.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  E-stock/Miloš Rafailović

  Autor: E-stock/Miloš Rafailović

  Poslednja u nizu je pevačica Edita Aradinović koja je Nataši dala veliku podršku govoreći kako lepe žene poput nje privlače samo negativne i loše osobe.

  PROČITAJTE: POKUŠAO DA SE OPERE: Luka Lazukić dao ŠOKANTNU IZJAVU u policiji! (FOTO)

  Nataša je harizmatična, a u životu sam shvatila da takve osobe privlače dobre, ali i loše ljude. Ona je toliko lepa i uspešna da je negde normalno da će za nju da se lepe psihopate. Naišla je na takvog čoveka i eto šta se desilo - izjavila je Edita.
  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Edita Aradinović je u nastavku rekla i kako je ona bila žrtva psihičkog nasilja, ali da ta njena situacija ne može da se poredi sa dramom koju je doživela Nataša, kao i da ne treba ćutati o nasilju.

  Tu ne ispašta samo žena koja je maltretirana, već i deca koja sutra mogu da imaju ozbiljne posledice. Žene koje su žrtve, su sve manje sigurne u sebe i u odluke koje donose, pa se na kraju samosažaljevaju, a nema ništa gore od toga. Nataši sam pružila podršku i poslala sam joj poruku kada se sve to desilo. Verujem da su joj tada svi živi slali poruke, pa mi ona nije odgovorila, ali ja to poštujem i ne uzimam joj za zlo. Njene ćerke nisu dužne da prolaze kroz ono što ona prolazi - govorila je pevačica.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Bišva članica i pevačica grupe "Ministarke" izjavila je i kako bi ona isto postupila kao Nataša Bekvalac, da joj se desila takva situacija. Podsetimo, Nataša i Luka venčali su se prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici, a samo mesec dana pre porodične drame dobili su devojčicu Katju.

  Pink.rs