aktuelno
  ODMAH SE SNAŠLA: Zorana fudbalera OSTAVILA ZBOG DRUGOG SPORTISTE!
  Domaći

  ODMAH SE SNAŠLA: Zorana fudbalera OSTAVILA ZBOG DRUGOG SPORTISTE!

  • icon
  • icon

  Kad je njega upoznala morala je da raskine sa Danijelom.

  • icon
  • icon Instagram
  • icon
  • icon

  Zorana Jovanović Zorannah posle dve godine zabavljanja raskinula je vezu s fudbalerom Danijelom Milićevićem.

  Razlog ove njene odluke je drugi momak kojeg je upoznala preko Filipa Živojinovića. U pitanju je javnosti nepoznat sportista srpskog porekla, koji je rođen i živi u Los Anđelesu.

  Modna blogerka je novog izabranika srela u februaru ove godine, a u njega se zaljubila na prvi pogled. Razmenili su brojeve telefona i njihova komunikacija je iz dana u dan postajala sve učestalija, pa je zbog toga odlučila da ostavi momka i uplovi u novu vezu.

  Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

  Autor: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

  - Zorana je pre četiri meseca došla u Ameriku na nekoliko dana da bi uradila set fotografija za jednu kampanju, pa je iskoristila priliku da se sretne s Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, jer su njih dvoje tada boravili u Los Anđelesu. Sasvim slučajno tada je upoznala Filipovog druga, kojeg su sreli u jednom restoranu, i već na samom početku primećivalo se da među njima postoji hemija. S vremenom, posle skoro dva meseca dopisivanja, oni su se ponovo sreli i tada su se smuvali.  Zorana je po povratku u Srbiju shvatila da nema razloga da nastavlja svoj odnos s Danijelom, pozvala ga i sve mu objasnila. Rekla mu je da se zaljubila u drugog dečka i da želi da raskine s njim. Više puta dosad je odlazila u Ameriku i provodila po nekoliko dana kod novog izabranika, čije ima zasad dobro skriva od javnosti - otkrio je neimenovani i dobro obavešteni izvor.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  On dodaje i da veza modne blogerke s bivšim momkom već neko vreme nije funkcionisala kako treba.

  - Bilo je pitanje dana kada će Zorannah i Danijel raskinuti. Oni se poslednjih godinu dana nisu viđali tako često i zato je rastanak protekao bez ikakvih posledica. Oboje su se složili s tim da je ljubav između njih nestala i da je najbolje da svako krene svojim putem - zaključio je izvor blizak blogerki.

  Pink.rs