aktuelno
  NALJUTIO SNAJKU? Keba se u Novom jutru pojavio sa ŠIPKOM U RUCI, kada je ispričao šta mu se desilo voditelji ZANEMELI (VIDEO)
  Domaći

  NALJUTIO SNAJKU? Keba se u Novom jutru pojavio sa ŠIPKOM U RUCI, kada je ispričao šta mu se desilo voditelji ZANEMELI (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Ništa teže u životu nije digao od mikrofona.

  • icon
  • icon TV Pink Printscreen
  • icon
  • icon

  Dragan Kojić Keba gostovao je u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, a tom prilikom gledaoci su imali priliku i da pogledaju spot koji je nedavno objavio za pesmu "Ne mogu ti ja pomoći".

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Pevač se u "Novom jutro" pojavio sa gitarom, ali i sa povređenom rukom što je odmah zapalo za oko Dei Đurđević koja je svog gosta upitala o kakvoj je povredi reč, dok se Predrag Sarapa našalio komentarom u svom stilu.

  Da nisi naljutio snajku? - upitao je Sarapa Kebu.
  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Pazi, ja sam jedan od retkih pevača koji je imao povredu od mikrofona. Imam žulj od mikrofona, a ovo se zove karpalni tunel. Ja nisam ni znao šta je to. Imao sam bol, otišao sam kod doktora i pitali su me da li sam dizao nešto nešto, ja kažem da nisam ništa teže od mikrofona i oni me provale. Ja kada pevam, ruka non-stop radi i tako 30 godina. Non-stop stežem ruku i tako se stvorio taj karpalni tunel. Za sada ne treba operacija. Ne mogu da stežem mikrofon dok pevam jer ovde ima šipka - rekao je Keba.
  YouTube screenshot

  Autor: YouTube screenshot

  Keba je u nastavku gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink pričao i o pesmi "Bogovi zemljom hode" koju je prepevao, a u jednom trenutku je i optevao svoju pesmu "Puče puška".

  PROČITAJTE: ODAKLE TO NJEMU! Bane ispričao da su Anđelovi izbacili Teodoru iz kuće, a sada se oglasila Goca i OTKRILA NAM ŠTA SE ZAPRAVO DESILO!

  Autor: S. K.