aktuelno
  PRIČA SE DA SU U TAJNOJ VEZI: Sloba Radanović progovorio o aferi sa Aleksandrom Mladenović! (VIDEO)
  Domaći

  PRIČA SE DA SU U TAJNOJ VEZI: Sloba Radanović progovorio o aferi sa Aleksandrom Mladenović! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Šuška se da su započeli ljubavnu romansu.

  • icon
  • icon Pink.rs
  • icon
  • icon

  Slobodan Radanović još uvek nije potpisao papire za ravod braka od supruge Kristine Kockar, a gostujući u "Novom jutru" rekao je kako mu obaveze još uvek to nisu dozvolile, ali i da uskoro planira to da obavi.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Dea Đurđević, voditeljka jutarnjem programa televizije Pink, pitala je Slobu Radanovića uživo u programu i da li je tačno da je započeo ljubavnu romansu sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

  Pink.rs

  Autor: Pink.rs

  Dragan Kadić

  Autor: Dragan Kadić

  To sam pročitao juče i to je stvarno banalnost. Sa devojkom nisam u kontaktu, upoznao sam je, ali nismo u kontaktu. Ne znam odakle im ta informacija... Čuo sam mnogo nekih stvari o sebi, ali to stvarno nije istina. O njoj imam super mišljenje i kao o osobi i kao o vokalu, ali to nije istina. Ne znam odakle je mogla da krene ta priča, ajde da je ona neko sa kim sam redovno u kontaktu, ali sa njom stvarno ne - rekao je Sloba u jutarnjem programu RTV Pink.
  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Gostujući u "Novom jutru" Radanović je pričao i o nepristojnim ponudama koje dobija, ali i istako da njegovu novu pesmu "Nepristojna ponuda" nije posvetio Luni Đogani sa kojom je bio u vezi tokom boravka u "Zadruzi".

  O čemu je još bilo reči u toku Slobinog gostovanja, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

  Autor: S. K.