aktuelno
  LJUTI RIVALI IZAŠLI NA CRTU: Miljana i Marko odmerili snage pred kamerama! Pogledajte snimak koji će ZAPALITI društvene mreže! (VIDEO)
  Domaći

  LJUTI RIVALI IZAŠLI NA CRTU: Miljana i Marko odmerili snage pred kamerama! Pogledajte snimak koji će ZAPALITI društvene mreže! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Njihovi odgovori na postavljena pitanja prepričavaće se još dugo.

  • icon
  • icon Pink.rs, E-Stock/Rajko Ristić
  • icon
  • icon

  Nakon voditelja Televizije Pink Ognjena Nestorovića i bivše zadrugarke Gordane Džehverović koji su se odlično snašli sa mozgalicama koje su dobili, u "Premijernom dvouglu" emisije "Premijera" našli su se i Miljana Kulić i Marko Miljković.

  TV Pink Printscreen

  Autor: TV Pink Printscreen

  Podsetimo, njihov odnos je u toku boravka u "Zadruzi" bio turbulentan. Često se pričalo i kako je Miljana zaljubljena u Marka, ona je i plakala u nekoliko navrata zbog Miljkovića, a trenutno njih dvoje ne razgovaraju.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  "Što ga više ima, to ga manje vidiš" je glasila prva mozgalica za Marka i Miljanu. Miljković je rekao kako misli da se radi o smogu, dok je Miljana izjavila kako ne zna o čemu bi moglo da se radi, a tačan odgovor je mrak.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  "Pun sam rupa, a ipak držim vodu - ko sam ja?" je bilo naredno pitanje za ove zadrugare. "Ko sam ja? Pa ja sam Miljana Kulić" - rekla je trudnica, dok je Marka ova mozgalica asocirala na bunar.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Nekadašnji stanar Bele kuće Marko Miljković je znao odgovor na pitanje "Koliko krajeva imaju dva i po štapa", a u pitanju je šest krajeva, dok se Miljana Kulić zbunila u računanju. "Oguli mu kožu, on neće zaplakati, ali ti ćeš - šta je to?" bilo je naredno pitanje na koje je tačan odgovor bio luk, a Miljana i Marko nisu znali o čemu se radi.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  "Pripada samo tebi, a svi ga drugi više koriste od tebe" bilo je ime, a Marko je mislio da se radi o mobilnom telefonu, dok je Miljana Kulić imala još jedan odgovor koji je nasmejao sve prisutne.

  Muški polni organ - rekla je Miljana.
  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Miljana i Marko nisu znali da su makaze odgovor na pitanje "Šta je to što zeva, a jezik nema". Miljana je rekla kako sve životinje imaju jezik i da joj ništa drugo ne pada na pamet, a takođe je ova mozgalica Miljkovića asocirala na životinje pa je izjavio kako misli da se radi o nosorogu.

  Kako je izgledao "Premijerni dvougao" u kom su se našli Miljana Kulić i Marko Miljković, ali i Ognjen Nestorović i Gordana Džehverović, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.

  PROČITAJTE: SLOBA I KIJA SNIMAJU DUET? Radanović komentarisao Kristinine nastupe, pa otkrio i da li je novu pesmu posvetio Luni! (VIDEO)

  Pink.rs