aktuelno
  URADILA SVE ANALIZE, PA SE OGLASILA: Goga Sekulić se vratila u Srbiju kako bi saznala POL BEBE (FOTO)
  Domaći

  URADILA SVE ANALIZE, PA SE OGLASILA: Goga Sekulić se vratila u Srbiju kako bi saznala POL BEBE (FOTO)

  • icon
  • icon

  Jedva čeka da sazna da li će postati majka devojčice ili dečaka.

  • icon
  • icon Instagram
  • icon
  • icon

  Folk pevačica Goga Sekulić nedavno je obradovala domaću javnost kada je obelodanila da je u blagoslovenom stanju, te da će svom vereniku Urošu Domanoviću roditi dete koje je godinama priželjkivala.

  ❤️

  A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

  Iako pevačica svoju trudnoću vodi u Švajcarskoj, rešila je da se vrati u Srbiju i u Beogradu sazna kog je pola beba koju nosi. Ona je uradila sve potrebne analize, a rezultati se očekuju, kako kaže, već za nekoliko dana.

  Instagram

  Autor: Instagram

  U Švajcarskoj mi je pružena maksimalna zdravstvena nega u trudnoći, jer država ima najbolje moguće uslove za sve trudnice i zaista sam zadovoljna. 
Međutim, pol naše bebe smo ipak želeli da otkrijemo u Srbiji i saznali smo za prenatalni test najnovije generacije, koji već od 10. nedelje trudnoće detektuje pol bebe, ali i analizira genetsko zdravlje bebe.
Odlučili smo se da dođemo u Srbiju i uradimo ovaj test, koji jedini u našoj zemlji nudi ultraduboko čitanje hromozoma bebe.
 Zaista sve preporuke za ovaj test, a mi smo posebno srećni što i u našoj zemlji postoje ovakve savremene mogućnosti. 
Za nekih 5 dana ćemo saznati pol bebe i biće nam zadovoljstvo da našu sreću tada podelimo sa svima vama - najavila je Goga.

  D. T.