aktuelno
  KAŽE DA NEMA VELIKE SNOVE: Maja Berović snimila spotove na Kubi, pa priznala šta nikad neće uraditi! (FOTO)
  Domaći

  KAŽE DA NEMA VELIKE SNOVE: Maja Berović snimila spotove na Kubi, pa priznala šta nikad neće uraditi! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Pevačica je jasno stavila do znanja dokle ide njena popularnost.

  • icon
  • icon Printscreen Youtube
  • icon
  • icon

  Atraktivna pevačica Maja Berović posle samo nekoliko dana od objavljivanja svog novog albuma ,,Seven" broji milionske preglede na Jutjubu, a skromno je priznala da je to najmanje što je mogla da učini za svoju publiku zbog koje nesebično ulaže u svoju karijeru.

  Printscreen Youtube

  Autor: Printscreen Youtube

  Pevačica se tim povodom uputila i do Kube, pa je na Karipskom moru snimila nekoliko kadrova za svoje nove spotove za pesme ''Sahara'' i ''Sama''.

  Majin kolega Saša Kovačević poznat je, između ostalog, po tome što je svoje pesme ''Kažeš ne'' i ''Temperatura'' snimio i na španskom jeziku, a spot za pesmu ''Zamalo tvoj'' ekranizova je na Kubu, baš kao i Maja. Tim povodom pitali smo je da li i ona planira da uvede neku novinu na našem estradnom nebu i snimi pesmu sa nekim Latinoamerikancem.

  Promo

  Autor: Promo

  Snimili smo dva spota na Kubi, nismo imali mnogo vremena da se odmaramo. Znam da je Saša uradio to, ali ja nikad nisam imala snove da budem svetska zvezda i da snimam sa poznatim zvezdama pre svega, držim se tog našeg balkana i srećna sam sa tim što imam - bila je iskrena Maja.

  K.Ristić