aktuelno
  ZA MENE JE TO MALOGRAĐANSKI: Dea više nije mogla da ćuti, žestoko odbrusila svim dušebriznicima! (VIDEO)
  Domaći

  ZA MENE JE TO MALOGRAĐANSKI: Dea više nije mogla da ćuti, žestoko odbrusila svim dušebriznicima! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Razlika u godinama joj ne predstavlja baš nikakav problem.

  • icon
  • icon E-Stock/Ivan Dobričić
  • icon
  • icon

  Popularna TV voditeljka Dea Đurđević, koju svakog dana gledamo na Televiziji Pink u emisiji "Novo jutro", ekipa "Premijere" intervjuisala je u automobilu, a lepa plavuša se, za divno čudo, ovaj put nije našla na mestu vozača. Iako je istakla da poštuje saobraćajne propise, Dea je priznala da joj se ponekad omakne neki prestup, ali da njen izabranik Mladen Mijatović gotovo nikada ne čini prestupe.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  - On vozi pažljivije od mene, ozbiljno vam kažem. Mladen vozi "ful", po propisima, ja umem nekad malo da zgazim više, pa mi on kaže:"Vidim!" - kaže Dea i otkriva da se, kada načini prestup, nikada ne trudi da šarmira saobraćajce, niti zove dečka upomoć, već kaznu - plati!

  Instagram

  Autor: Instagram

  - Tačno bi me ubio kad bih se izvlačila! Bilo bi:"Nemoj da me blamiraš, ženo", i onda se trudim, znaš kako sam fina i dobra. Sramota me je zaista da ga izblamiram, da bude kao - zove za svoju devojku... Bezveze je baš - objasnila je ona.

  Kada je obelodanjeno da su Dea i Mladen zajedno, pojedinci na društvenim mrežama su ostavljali negativne komentare jer je novinar Televizije Pink od svoje devojke voditeljke stariji dvadeset godina, što nju apsolutno ne dotiče.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  - Meni je to malo malograđanski, ako to nije previše uvredljivo za one koji misle da je razlika u godinama problem. Zreli smo ljudi, nemam ja 15, a on 40, pa da je problem. Svoji smo ljudi, završili fakultete, zaposlili, zaljubili se... Što da ne - objasnila je lepa voditeljka.

  Pink.rs