aktuelno
  VEĆ POLA GODINE NIJE SA NAMA! Odlazak slavnog glumca kolege još nisu prihvatile: Glogovac za mene još NIJE UMRO!
  Domaći

  VEĆ POLA GODINE NIJE SA NAMA! Odlazak slavnog glumca kolege još nisu prihvatile: Glogovac za mene još NIJE UMRO!

  • icon
  • icon

  Pre 6 meseci srpska kinematografija je pretrpela veliki gubitak.

  • icon
  • icon Tanjug
  • icon
  • icon

  Glumac Nebojša Glogovac preminuo je posle teške bolesti u 49. godini života u Beogradu. Jedna od najpopularnijih srpskih glumačkih zvezda čiji će rad pamtiti mnoge generacije, ostao je u živ u srcu mnogih kolega.

  Tanjug

  Autor: Tanjug

  Nakon šest meseci od njegovog preranog i iznenadnog odlaska, svako ko je voleo njegove uloge, a kamoli imao privilegiju da sa njim sarađuje na filmu ili seriji, ne može da prihvati njegov odlazak.

  Nekoliko njegovih kolega je otvorilo dušu i nelako otkrilo kako na njegovu smrt gleda šest meseci kasnije.

  Glogovac za mene nije umro. Ja s tim ne mogu da se pomirim i nisam prihvatio njegov odlazak, niti ću. On je uvek prisutan. Kad sam na sceni, pored mene je, u bifeu, u pozorištu, uvek. Čekam da se pojavi. To je jedina istina i konstanta - kazao je glumčev prijatelj i kolega Branislav Lečić.
  Tanjug

  Autor: Tanjug

  Divno je i potresno koliko Trebinjani čuvaju sećanje na Glogija. On je njihov ponos. Veoma mi je značilo što sam bila tamo. Znate, ne prođe nijedan dan a da na njega ne pomislim. Ne mirimo se s Nebojšinim odlaskom. Bio je sjajan, i kao čovek i kao glumac. Neponovljiv. Biće prisutan i nosićemo ga zauvek u našim bićima - izjavila je glumica Svetlana Bojković.

  Opera za tri grosa

  A post shared by Nebojsa Glogovac (@garavigaragan) on

  Njegova prijateljica i glumica Nataša Ninković, sa kojom je bio u glavnoj ulozi u filmu „Klopka”, često se rastuži kada pomisli na činjenicu da on više nije sa nama.

  On za mene još nije otišao u sećanje. Tu je, na dužem putu. Bez obzira na kraće odsustvo, njegovo dela i razmišljanja, kao i njegov duh, uvek su prisutni - kaže Nataša.

  Pročitajte više: I ON JE DAO SVOJ SUD: Evo šta Žika Šarenica kaže o RAZVODU KIJE I SLOBE!

  Pink.rs