aktuelno
  SLOBA IMA NOVU DEVOJKU?! Pevač uhvaćen kako se GRLI SA PLAVUŠOM, njegov prijatelj ispričao sve o njima!
  Domaći

  SLOBA IMA NOVU DEVOJKU?! Pevač uhvaćen kako se GRLI SA PLAVUŠOM, njegov prijatelj ispričao sve o njima!

  • icon
  • icon

  Viđeni su zajedno na javnom mestu.

  • icon
  • icon E-stock
  • icon
  • icon

  Pinkova zvezda Sloba Radanović je tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" uplovio u emotivnu vezu sa blogerkom Lunom Đogani, bez obzira na činjenicu što je tada bio oženjen Kristinom Kockar.

  Po završetku ovog rijaliti programa ostao je i bez devojke, ali i supruge, sa kojom se razveo pre dva dana u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

  E-stock

  Autor: E-stock

  No, bez obzira na sve ovo, pevač ne prestaje da šarmira lepši pol kako svojim glasom, tako i stasom. Izvor blizak portalu pevaču otkriva za portal Pink.rs da je Radanovića zatekao na crnogorskom primorju u društvu jedne plavokose devojke, a prema njegovim rečima bili su veoma prisni.

  Otkad je izašao iz rijalitija Slobu su počele da spopadaju devojke, da mu pišu na Instagramu, da traže od njega da ga upoznaju, ali on tada još nije znao gde se nalazi. Zato je sve odbijao, jer je bio zbunjen i što se tiče njegovih osećanja prema Luni i Kiji. Tek kasnije, kad je shvatio da je razvod definitivan i da će biti slobodan čovek odlučio je da da sebi oduška - priča dobro obavešteni izvor blizak Pinkovoj zvezdi i dodaje:
  E-stock

  Autor: E-stock

  Ja sam ga pre neki dan video sa jednom atraktivnom plavušom, ali nisam hteo da mu se javim tad, pošto nisam hteo da ih diram. Delovali su zaljubljeno i bili su veseli, smejali su se i grlili dok su nešto gledali u telefonu, a on je bio sav ozaren, pa ih nisam prekidao - kaže pevačev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

  Pink.rs