aktuelno
  KAD ČOVEK VOLI ŽENU: Kija ponovo zapalila Budvu, a ove reči odzvanjale su Jadranom! (VIDEO)
  Domaći

  KAD ČOVEK VOLI ŽENU: Kija ponovo zapalila Budvu, a ove reči odzvanjale su Jadranom! (VIDEO)

  • icon
  • icon

  Pesma koja opisuje njenu ljubavnu situaciju.

  • icon
  • icon E-stock
  • icon
  • icon

  Kristina Kija Kockar večeras je imala još jedan u nizu svojih nastupa na crnogorskom primorju i tom prilikom ponovo napravila odličnu atmosferu koju će publika dugo pamtiti.

  Printscreen Instagram

  Autor: Printscreen Instagram

  Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Kristina Kija Kockar je u jedno trenutku pevala pesmu Dina Merlina - Kad čovek voli ženu. Tekst ove pesme odlično opisuje njenu ljubavnu situaciju, a publika je bila u transu dok je Kockareva pevala.

  Instagram

  Autor: Instagram

  "Kad čovek voli ženu

  na sve je spreman

  osim da joj kaže", deo je teksta ove pesme. Podsetimo, Kija se nedavno razvela od Slobodana Radanovića koji ju je u Beloj kući prevario sa Lunom Đogani.

  Instagram

  Autor: Instagram

  U emisiji "Zadruga, narod pita" Milan Milošević komentarisao je ovu sitauciju sa Kijinog nastupa, s obzirom na to da je Kristina u toku emisije Milanu poslala ovaj snimak.

  RTV Pink

  Autor: RTV Pink

  Gori sve! Ona peva pesmu od Merlina. Tužan tekst ima. Kad čovek voli ženu. Pesma je ta njoj legla zbog sveg što se njoj desilo i dešava i namerno je to uvežbala sa svojim bendom i izvodi. Ona mi je to poslala, čisto da znamo da je u toku oko svega što pričamo - rekao je Milan.

  Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

  PROČITAJTE: BILI SU NA KORAK DO POMIRENJA: Milan Milošević smatra da Kija i Sloba mogu da prevaziđu probleme, a evo i kako! (VIDEO)

  Autor: S. Kuvekalović