aktuelno
  INTERNET PRŠTI OD NJIHOVOG PREPUCAVANJA: Posle Teodore i Goce, pevačicin brat OPTUŽIO NJU za raskid, a onda je Anđelo POBESNEO! (FOTO)
  Domaći

  INTERNET PRŠTI OD NJIHOVOG PREPUCAVANJA: Posle Teodore i Goce, pevačicin brat OPTUŽIO NJU za raskid, a onda je Anđelo POBESNEO! (FOTO)

  • icon
  • icon

  Anđelo Ranković i Teodora Džehverović ne izlaze iz žiže javnosti zbog raskida, a ko je zapravo krivac za sve što se desilo i što će se tek desiti prosudite sami.

  • icon
  • icon TV Pink Printscreen
  • icon
  • icon

  Nakon velike ljubavi u rijalitiju Zadruga, usledio je neočekivan raskid mladog para Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Oni nisu želeli da javno iznose detalje raskida, već su se oboje oglasili kriveći pritisak javnosti na svoju ljubav.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Ubrzo nakon raskida Anđelo je za to okrivio Teodorinu majku Gordanu Džehverović, koja je sa njima bila u rijalitiju. Nakon te tvrdnje usledio je odgovor pevačicinog brata, koji je javno izneo nova saznanja o raskidu ovog mladog para:

  Sava Džehverović

  Autor: Sava Džehverović

  - Dosta sam ćutao i štitio. Ovo više neću da trpim. Dan 30. jula oko 18h pozivam Anđela pošto sam čuo da mi sestra nije ok kao ni on. Pozivam da vidim o čemu se radi. Govorim: Šta vas boli ona stvar za novinare i za porodice. Devet meseci ste bili zajedno i izdržali pakao u Zadruzi. Zar ćete da dopustite da onaj dirljiv nastup na poslednjoj Zadrugoviziji padne u vodu, zbog novinskih nastupa i mišljenja porodica? Jedini odgovor koji sam dobio jeste, citiram: Džaba meni i veza i ljubav ako moja mama nije dobro i ako pati" E sad, kako vi tumačite ovo? Ja lično više nisam imao ništa da kažem. Ne krivim Anđela, želim mu sve najlepše, ali ne volim kad neko svaljuje krivice na druge - napisao je Sava.

  TvPink Printscreen

  Autor: TvPink Printscreen

  Anđelo mu nije ostao dužan, pa se ubrzo nakon ove fotografije takođe oglasio putem storija na Instagramu: "Ja ću, kao i uvek, da ostanem dosledan sebi pa se neću ovako prepucavati sa tobom, šmekeru. Pitaj sestru zašto nismo zajedno, bilo bi bolje nego da s...š ovde".

  Anđelo Ranković

  Autor: Anđelo Ranković

  Povodom ove javne rasprave oglasila se i Teodora, koja je bila kratka ali jasna u svojoj izjavi, želeći da stavi tačku na sve rasprave i nagađanja oko ovog događaja.

  Ko je kriv u ovom slučaju, pokazaće samo vreme, jer svi akteri ove priče krivicu prebacuju jedni na druge.

  A.Đ.