aktuelno
  STIŽU I BEKAMOVI. RADULOVIĆ: TREBAĆE IM MIR, NOVINARI DA IH NE JURE (FOTO+VIDEO)
  Društvo

  STIŽU I BEKAMOVI. RADULOVIĆ: TREBAĆE IM MIR, NOVINARI DA IH NE JURE (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  Najavljeni dolazak Bekamovih, Dejvida i Viktorije, na Sveti Stefan umnogome će doprinijeti promociji Crne Gore kao turističke destinacije, kaže predsjednik CTU-a Žarko Radulović. Radulović kaže i da bi trebalo poraditi na čuvanju intime poznatih koji borave u našim hotelelima, jer oni žele mir, a ne novinare i fotoaparate. Građani, pak, različito komentarišu dolazak Bekamovih, dok neki to vide kao dobar znak za crnogorski turizam, drugi su skeptični.

  • icon
  • icon Leon Neal/AFP
  • icon
  • icon

  Nakon brojnih imena iz svijeta sporta, muzike, filma i mode, Crnu Goru će ovog ljeta posjetiti i jedan od najglamuroznijih bračnih parova na svijetu, Dejvid I Viktorija Bekam. Za predsjednika CTU-a Žarka Radulovića to je veliki podstrek za promociju crnogorskog turizma, ali i mač sa dvije oštrice.

  žarko radulović

  Autor: Printscreen

  Ako dođu to je dobro za nas. Čuće svi za njegov dolazak, ali mi je žao Bekama i njegove supruge. Sigurno će im se odmor poremetiti, jer svi mediji znaju da oni dolaze. Tako da sam sa jedne strane zadovoljan što dolaze, a sa druge strane Bekam teško da će doći u Crnu Goru, ako ga budu proganjali mediji - smatra Radulović.

  Radulović napominje da je najbitnije sačuvati intimu gostiju, te da iz svog dugogodišnjeg iskustva zna da je to dobar recept. Mir je, kaže, ono što im je potrebno da bi upoznali zemlju i ponovo joj se vratili.

  Bekamovi 2

  Autor: vanityfair

  Da on dođe ovdje da stvarno uživa, pa sljedeći put kada on dođe u Crnu Goru, biće spreman da istrpi i paparace i sve ono što ga čeka. Ali je potrebno da dođe ovdje i da doživi Crnu Goru na pravi način. Iskusio sam kroz praksu da je bolje stvari držati u intimi. Mnogo poznatih ličnosti je bilo u Splendidu, ali o tome ne govorim, jer su oni to tražili.

  Brojnim poznatim ličnostima već smo poželjeli dobrodošlicu. Svjetski džet set obožava Sveti Stefan, pa su na luksuznom poluostrvu boravili Sofija Loren, Karlo Ponti, Ronaldo, Klaudija Šifer, Majkl Daglas, Ketrin Zita-Džouns, Adrijana Lima, Marija Šarapova i mnogi drugi.