aktuelno
  ROĐENDAN ,,Barber shopa’’ u ulici Slobode
  Društvo

  ROĐENDAN ,,Barber shopa’’ u ulici Slobode

  • icon
  • icon

  Kucća mode i ljepote ,,Zoran” u cetvrtak 12. Jula od 21:00 h obiljezava veoma znacajan jubilej, dvije godine od otvaranja najmladjeg clana u svojoj velikoj porodici salona- ,,Barber shopa” u ulici Slobode. U njegovu cast, organizujemo prigodan muzicko- scenski show sa revijom na prostoru ispred salona, nakon cega je za goste i sve prisutne predvidjen svecani koktel.

  • icon
  • icon PinkM
  • icon
  • icon

  ,,Barber shop” je, za veoma kratak period svog postojanja, svojim, prije svega prepoznatljivim izgledom, a onda i sarmom koji u sebi nosi dobro upakovan spoj modernog i davno prohujalih vremena koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim, postao jedan od prepoznatljivih brendova grada, stavivsi ga na urbanoj barber mapi svetskih metropola, ujedno postavsi sinonim ukusa i kvaliteta.

  barber

  Autor: PinkM

  Podgoricani svih generacija, ali i sve veci broj gostiju grada, umjeli su to prepoznati, sto svakodnevno i potvrdjuju svojim cestim posjetama i konzumiranjem usluga.

  Prilikom otvaranja salona, nastojali smo da nasem gradu, njegovom urbanom jezgru i svojim dragim sugradjanima, ali i ostalima koji ga posjecuju, darujemo ono sto im i pripada. Smatramo da smo, u period za nama, kvalitetom i kreativnoscu u tome uspjeli, o cemu najbolju potvrdu, svojim rijecima hvale, daju nasi zadovoljni klijenti. Zato ovim putem pozivamo sve: konzumente nasih usluga, pripadnike sedme sile i sve ljude dobre volje da svojim prisustvom daju licni i profesionalni doprinos rodjendanskom slavlju i nastavku jedne upjesne price koja ce, sigurni smo, trajati jos dugo - saopštili su iz Barber shopa.