aktuelno
  PASARELA u Sutomoru: Veća bezbjednost za pješake i manje gužve (FOTO+VIDEO)
  Društvo

  PASARELA u Sutomoru: Veća bezbjednost za pješake i manje gužve (FOTO+VIDEO)

  • icon
  • icon

  U Sutomoru je otvorena pasarela za pješake, koja će omogućiti bezbjedniji prelazak magistrale, kao i smanjiti saobraćajne gužve. Firma Bemaks donirala je 80.000 eura u izgradnju pasarele, koja će umnogome smanjiti rizik od mogućih saobraćajnih nezgoda, istakao je ministar saobraćaja Osman Nurković. Zajedničkim akcijama Ministarstva, opštine i društveno odgovornih firmi moguća je izgradnja još jedne pasarele, istakao je Nurković.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Zadovoljstvo izgradnjom pasarele u Sutomoru nije krio ministar saobraćaja Osman Nurković. Ovakve vrste objekata, kaže ministar, umnogome će, kako građanima, tako i turistima, omogućiti bezbjedniji prelazak magistrale i smanjiti mogućnost saobraćajnih nezgoda.

  nurković

  Autor: Printscreen

  Osjetili smo potrebu da uradimo ovaj objekat. Firma Bemaks je donirala izgradnju pasarele sa 80.000 eura. Mnogo je značajnija izgradnja ovog objekta nego vrijednost, ali je jako važno da i druge firme pokažu da su društveno odgovorne - naglasio je Nurković.

  A da se na izgradnji takvih objekata neće stati, kazao je i predsjednik Opštine Bar, Zoran Srzentić.

  srzentić

  Autor: Printscreen

  Mi vjerujemo da ćemo izgraditi još jednu pasarelu u dijelu prema ”Voliju”, te da ćemo ublažiti problem saobraćajnih gužvi, ako ne može da se potpuno eliminiše - kazao je Srzentić .

  Iz Firme Bemaks kazali su da će nastaviti sa donacijama.

  kovačević

  Autor: Printscreen

  Želim da izrazim spremnost da ćemo uvijek izaći u susret, prvenstveno zbog građana i benefita koje oni mogu da uživaju - poručio je direktor kompanije Bemaks, Veselin Kovačević.

  A građanima ostaje da koriste pasarelu za bezbjedniji prelazak magistrale.