aktuelno
  TELENOR: Turistički paketi sa 100 i 200 gigabajta interneta
  Društvo

  TELENOR: Turistički paketi sa 100 i 200 gigabajta interneta

  • icon
  • icon

  Turiste koji tokom ovog ljeta posjete Crnu Goru očekuju unaprijeđeni Telenor paketi,sa više interneta i mogućnošću besplatnog korišćenja popularnih aplikacija.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Uz pripejd paket koji košta pet eura korisnici mogu aktivirati 100 gigabajta interneta, koji se mogu iskoristiti tokom pet dana. Dodatno, na raspolaganju im je dodatni internet za korišćenje Facebook-a i Instagram-a, tokom 15 dana.

  pAutor: Printscreen

  Paket koji košta deset eura donosi čak 200 gigabajta interneta koji se mogu iskoristiti tokom 15 dana. Uz to, korisnici dobijaju dodatni internet za Facebook, Instagram, Viber, Twitter i WhatsApp, tokom 15 dana.

  Sve te pogodnosti mogu seaktivirati putem kratkog koda *140#, koji je posebno namijenjen korisnicima turističkog paketa.

  pAutor: Printscreen

  Svakog ljeta, kompanija Telenor nudi atraktivne turističke pakete za svoje pripejd korisnike, a ove sedmice lansirana je druga faza ljetnje kampanje.Inovativnomponudom, Telenor omogućavaturistima da bezbrižnouživaju u svojimomiljenimaplikacijama, uzuzstabilankvalitetmreže i pokrivenost 4G signalom.

  Podsjećamo, najnaprednija Telenor 4G+ mreža odnedavno je dostupna u osamnaest opština - u svim gradovima na primorju i centralnom dijelu Crne Gore, kao i u Kolašinu, Mojkovcu, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Plavu i Rožajama.