aktuelno
  M:TEL generalni sponzor jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi
  Ekonomija

  M:TEL generalni sponzor jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi

  • icon
  • icon

  Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se pod generalnim sponzorstvom kompanije M:tel, 26. i 27. maja u Budvi.

  • icon
  • icon Printscreen
  • icon
  • icon

  Organizator konferencije je kompanija doMEn, agent registracije nacionalnog internet .ME domena.

  Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz više od 20 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

  Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate - navodi se u saopštenju.

  Direktor kompanije doMEn, Predrag Lešić, naveo je da im je veliko zadovoljstvo što su u M:tel-u našli partnera koji je prepoznao značaj konferencije Spark.me, ne samo za Crnu Goru već i za region.

  Spark.me je dio programa društvene odgovornosti kompanije doMEn i kao takav je zamišljen sa misijom da podigne svijest o mogućnostima koje pružaju internet i nova ekonomija. Vremenom je konferencija postala mjesto okupljanja stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga, menadžmenta, inovacija, upravljanja promjenama i preduzetništva, a Spark.me se pozicionirao kao jedan od glavnih pokretača Internet i startap zajednice u regionu - rekao je Lešić.

  Izvršni direktor kompanije M:tel, Vladimir Lučić naveo je da je M:tel sa zadovoljstvom podržao Spark.me, jer se radi o prestižnoj konferenciji koja se već godinama učesnicima nudi aktuelnosti iz svijeta interneta, menadžmenta, inovacija i start up-ovima.

  Strateška orjentisanost poslovanja M:tel-a je digitalizacija, kojom se Spark.me uspješno bavi godinama. Želimo uspješnu konferenciju organizatorima, a svim učesnicima prijatan i koristan boravak u Budvi - rekao je Lučić.

  Karte za konferenciju Spark.me powered by m:tel se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije - www.spark.me. Puna cijena karte je 300 EUR, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po sniženoj cijeni od 250 EUR, do 13. maja.

  Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima, radionicama, startap takmičenju, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem - navodi se u saopštenju.

  Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 EUR.

  Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu, ali se uplaćeni novac ne može refundirati - zaključuje se u saopštenju.