aktuelno
  Partnerke prema horoskopu: Žene rođene u OVIM ZNACIMA su NAJBOLJE ZA BRAK!
  Horoskop

  Partnerke prema horoskopu: Žene rođene u OVIM ZNACIMA su NAJBOLJE ZA BRAK!

  • icon
  • icon

  Iza njih stoje zadovoljni partneri.

  • icon
  • icon Pixabay
  • icon
  • icon

  Za ove tri kažu da su najbolje partnerke, privržene porodici i veoma brižne.

  Ukoliko razmišljate o braku ili da li je brak za vas, pogledajte o kojim ženama je reč.

  Žena rođena u znaku Raka.

  Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuslovno i učiniće sve za njega. Sklone su dramatizovanju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u u poređenju sa onim što će ona dati za vas.

  Pixabay.com

  Autor: Pixabay.com

  Učiniće sve da stvore topao i udoban dom za svog partnera i decu, mesto koje ćete voleti, osećati se prijatno i želeti da se vratite. Osim toga, odlične su kuvarice. Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Deca su im na prvom mestu.

  Žena rođena u znaku Lava.

  Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Poseduje veliku snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca.

  Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.

  Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primer nesebične i čiste ljubavi.

  Pixabay.com

  Autor: Pixabay.com

  Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za decu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju decu.

  Žena rođena u znaku Ovna.

  Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na kolena. Izuzetno su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare što žele.

  Pixabay.com

  Autor: Pixabay.com

  Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno uticati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

  Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrednijima pažnje. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgaje buduće lidere i pobednike.