aktuelno
  On je prvi u horoskopu i prvi u svemu! Ako ŽELITE alfa MUŠKARCA, evo PRAVOG izbora!
  Horoskop

  On je prvi u horoskopu i prvi u svemu! Ako ŽELITE alfa MUŠKARCA, evo PRAVOG izbora!

  • icon
  • icon

  Najbolji ratnik, borac i avanturista...

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Vaš savršeni alfa muškarc, krije se upravo iza ovog horoskopskog znaka. Reč je o Ovnu. Oni uvek u svemu moraju biti predvodnici a evo kakvi su u ljubavi i seksu i zašto su pravi izbor ako tražite dominantnog muškarca.

  Mars u prvom polju daje Ovnu jaku energiju, koja ga uvek čini mladim u duši, borbenim, pokretnim, uvek spremnim na akciju, kojom realizuje svoje ciljeve.

  Ovde dajemo primer boksera Vladimira Klička. Kada ga vidite u ringu, osetite pravi muški princip, kroz njegovu pojavu i držanje. Sam njegov ulazak u ring je pobeda. Uvek fer, sportista bez premca, to je Kličko odnosno, to je Ovan.

  Speman da prizna poraz i fer igrač

  Ovan je uvek spreman da prizna poraz i pruži ruku boljem od sebe. Spreman je da uradi sve da bi pobedio, ali za njega pobeda nije pobeda ako je osvojena kvarnim udarcima. Ovan je gladijator u borbi s lavom.

  Najbolji sportisti, ratnici i osvajači rođeni su baš u ovom znaku ili se može reći da je Ovan rođen da ostvari šta god zamisli.

  Odan ljubavnik

  Muškarac rođen u ovom znaku je oličenje muškosti, pun energije, sportista, avanturista, ratnik, borac i uz to je veoma lojalan. Obično nema problema s kilažom, često ćete ga prepoznati po dečijim očima, vižljastim mišićima, osmehu, adrenalinu.

  Privržen porodici

  U ljubavi i porodičnom životu su takođe jako korektni. Veoma vole decu i kad se ožene, žena im postaje centar sveta. Zaljubljive su prirode, puni pozitivne energije, a kada se Ovan zaljubi, ceo komšiluk to oseti, jer su u stanju da se danima lickaju i doteruju.

  Izuzetak potvrđuje pravilo

  Ovan je osvajač i može se dogoditi da kada osvoji teritoriju nastavi dalje. Nikad ne odustaju od svog plena, samo mogu praviti kratke pauze u svojim osvajanjima. Kada osvoji plen, ume da se ohladi, pa ga valja stalno izazivati.