aktuelno
  OVA 3 ZNAKA IMAJU LUDAČKU SREĆU!
  Horoskop

  OVA 3 ZNAKA IMAJU LUDAČKU SREĆU!

  • icon
  • icon

  Dakle, evo ko to može da očekuje eksploziju dobrih dešavanja na emotivnom polju do kraja godine!

  • icon
  • icon Pixabay.com
  • icon
  • icon

  Vodolija

  Pripadnici ovog znaka imaju najviše šansi da tokom aktuelne godine uplove u brak ili saznaju da čekaju bebu! Posebno su letnji meseci dobri za započinjanje zajedničkog života ili zasnivanje porodice. Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljne veze, a za pripadnice koje su u dugoj vezi ovo je savršeno vreme da kažu DA.

  Rak

  Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspeti ili da stave tačku na destruktivnu vezu i upoznaju srodnu dušu ili će im poći za rukom da ozvaniče nešto što su odavno hteli!

  Pixabay.com

  Autor: Pixabay.com

  Nežni Rakovi željni su vernog i odanog partnera, a upravo im takav i stiže u toku ovog leta. Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom jula 2018. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

  Lav

  Leto 2018. godine pokazaće Lavovima da je došao red da se i oni smire i uplove u stabilnu vezu. Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad! Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati ljubav kojoj neće moći da kažu ne.