aktuelno
  UHAPŠEN ŽELJKO RADULOVIĆ: Povezan sa grupom svoga oca Ranka?
  Hronika

  UHAPŠEN ŽELJKO RADULOVIĆ: Povezan sa grupom svoga oca Ranka?

  • icon
  • icon

  Željko Radulović, sin Ranka Radulovića koji je uhapšen sa više osoba prije nekoliko dana zbog stvaranja kriminalne organizacije, uhapšen je sinoć u Nikšiću, potvrđeno je za Standard.

  • icon
  • icon Autor: Pobjeda
  • icon
  • icon

  I Željko Radulović je uhapšen u akciji Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odeljenja.

  Podsjećamo, u Specijalnom drzavnom tužilaštvu ranije su saslušani Ranko Radulović (58), Stefan Radulović (22), Luka Radulović(24), Ratko Martinović (38), Darko Vicković (38), Nikola Mandić (20) i državljani Bosne i Hercegovine, Nenad Lubura (52) i Radoje Preradović (54).

  radulović

  Autor: Fos

  Ranko Radulović se nezvanično dovodi u vezu sa uhapšenim Zlatkom Matanovićem, Dejanom Vujovićem i Stefanom Perovićem, za koje se sumnja da su pripremali nekoliko ubistava.

  Nadležni se još zvanično nisu oglasili da li su ova hapšenja povezana sa spriječenim ubistvima čije mete su bila i dva funkcionera crnogorske policije.

  Podsjećamo, Zlatko Matanović se tereti da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

  radulović

  Autor: CdM

  To se isto stavlja na teret i Nikšićaninu Stefanu Peroviću i Dejanu Vujoviću, čijim hapšenjem je navodno spriječena još jedno naručeno ubistvo. Da li će uhapšeni Nikšićanin Ranko Radulović biti označen kao vođa kriminalne organizacije koja je pripremala seriju osujećenih likvidacija, iz Specijalnog državnog tužilaštva još nisu zvanično potvrdili.

  Ipak, prema sazananjima portala Standard, Radulović je mjesecima unazad bio pod specijalnom istragom koja je danas dovela i do njegovog hapšenja.

  Nadležni i dalje ćute o hapšenju organizovane kriminalne grupe, koja se navodno dovodi u vezu sa serijom spriječenih likvidacija. Iz podgoričkog Višeg suda nisu željeli ni da potvrde, ni da demantuju spekulacije da je za jednog od uhapšenih zatražen status svjedoka saradnika.

  http://pinkm.me/hronika/49963/radulovic-priveden-u-sdt-na-saslusanje-kod-tuzioca-videofotopritvor raduloviću

  Autor: PinkM/PrtScr